Facebook hozzászólás

TONHALAS SPAGETTI

Ha valami igazán gyorsra és finomra vágynál

Nincs olyan tésztafogás, ami nálunk ne fogyna el. Ilyen Pammer Livi fantasztikus spagettije is! Nem kell ehhez fantasztikus felvezető, egyszerűen össze kell dobni, és már érezhetjük szánkban az olasz konyha egyik magyarosított változatát! Vágjunk bele!

Tonhalas pagetti, Kép: Pammer Lívia
Tonhalas pagetti, Kép: Pammer Lívia

Hozzávalók:

Elkészítés:

A dobozos olivaolajos tonhalról egy lábaskába leöntöttem az olivaolajat, majd a pucolt és apróra vágott hagymát ebben az olajban üvegesre pároltam. A paradicsomokat alaposan megmostam, felkockáztam majd a frissen szedett fűszerekkel , a gerezd fokhagymával  együtt a hagymára tettem, sóztam  és lassú lángon szószosra főztem. A spagettitésztát bő, forrásban lévő vízben kifőztem. Tálalás előtt a szószba beletettem a tonhal húsát egy kevéske citromlével meglocsoltam és óvatosan átforraltam. A tésztára ízlés szerint halmoztam a tonhalas szószból, gouda sajt  forgácsokkal szórtam. Egyszerű és nagyszerű olaszos ebéd lett!

Jó étvágyat kíván hozzá: Pammer Lívia!

Vörös tonhalsteak baconszalonnába tekert spárgával Pammer Livitől

Tonhalstake spárgával, Kép: Pammer Lívia
Kép: Pammer Lívia

Születésnapi vacsorát készítettem, ugyanis megint egy évvel korosabb lettem gondoltam, adjuk meg a módját. Egészen különleges nagyon finom vörös tonhalat készítettem minimális fűszerezéssel , szaftosra sütve olyan körettel, hogy az egész vacsorát bűntudat nélkül ehettük! Jó, ez csak vicc volt…! Fotózáskor vettem észre, hogy szívecske alakú a tonhalsteak amit a tányérra tettem…

Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

Receptek

OTTHON

Hová szedjük a sátorfánkat?

Budapest környékén számos apró, vagy nem is olyan apró település várja a fővároshoz kötődőket, akik valamilyen…

Készülj az őszre, kedvesem!

Rövidesen tényleg beköszöntenek a komolyabb hidegek, egyes előrejelzések szerint már a héten fagyok is jöhetnek…
1 / 347

HÍREK

1 / 1 146

Receptek

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!