>
Facebook hozzászólás

GYORS EBÉDFALATOK

Háromsajtos csirkés-gombás pasta

Ez az egyik legjobb tésztaétel , minden benne van amit kedvelek, nem utolsó sorban pedig gyorsan elkészül! Pammer Lívia ajánlja!

Háromsajtos csirkés pasta, Kép: Pammer Lívia
Kép: Pammer Lívia

Hozzávalók:

Elkészítés:

A csirkemellet kockáztam, sóztam,  majd kevés zsiradékon megpároltam. Kiszedtem egy tálkába, és pihentettem. A mogyoróhagymát apróra vágtam, és a visszamaradt zsiradékon puhára pároltam. Hozzáadtam a szeletelt barna csiperkegombát, sóztam, borssal hintettem, kevés vízzel felöntve puhára főztem. Ezután  2 dl tejszínnel egy kevés vízzel a folyadékot pótoltam , visszatettem a megpárolt csirkemellet, hozzáadtam a száraz pennetésztát, kb. 20 dekányit, és az egészet kis lángon készre főztem. Többször átkevergettem!  A brokkolit eközben rózsáira szedtem, alapos mosás után zöldségpárolóban puhára pároltam. Mikor a tészta már puha volt  a szószban, hozzákevertem a lereszelt sajtokat, és a puha brokkoli rózsákat. Átforgattam és forrón tálaltam.

Jó étvágyat kíván hozzá: Pammer Lívia!

Királygarnéla cukkinivel, paradicsommal Pammer Líviától

Királygarnéla cukkinivel, Kép: Pammer Lívia
Kép: Pammer Lívia

Közreadom ezt az egyszerű, ám mennyei finom ételt! Munkából hazaérve éhesen, fáradtan nagyobb főzésre nem volt kedvem, de milyen jó, hogy így alakult. Maradék cukkini, paradicsom felhasználásával pofonegyszerű szószos garnéla készült, a maradék gluténmentes spagettitészta párosításával. Kell ennél több?

Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

PÁRKAPCSOLAT

Élet fiatalkori demenciával

Az 53 éves Carolnál három évvel ezelőtt állapították meg a fiatalkori demenciát. Tizenöt éve él férjével, Malcolmmal boldog házasságban. Megmutatjuk, hogyan, mert nem ők az egyedüliek, akik ilyen…
1 / 212

OTTHON

Nyissunk ablakot a városi legendákra

Amikor lakásfelújításon vagy épp építkezésen gondolkozunk, az ablakok sokszor nagyon kis hangsúlyt kapnak a…

Most se gyulladj be!

Meggyújtottuk az első gyertyát az adventi koszorún. Ezzel a gesztussal megkezdődött az ünnepi készülődés. Rajtunk…
1 / 350

HÍREK

1 / 1 161

Receptek

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!