Facebook hozzászólás

Házi ribizlibor karácsonyra

Remek fogyókúrás gyümölcs a ribizli. Ha le akarsz dobni pár kilót, egyél ilyenkor napi 1-2 tálkával belőle. Két hét alatt csodákat látsz! Mellesleg a ribizli jó a köszvény kezelésére, elősegíti a bélmozgást, olaja megnyugtatja a bőrt. Csak az a baj, hogy mindössze június-júliusban érik nálunk. Ezért aztán jó, ha teszünk belőle el télire is. Ez egy különleges módszer. Erdélyben nagy kedvencként tartják számon.   

Ribizli fekete háttérrel, Kép: pixabay
Kép: pixabay

Hozzávalók:

Elkészítés:

A hozzávalókat egy uborkásüvegben jól összekeverjük, majd tetejét gézzel lekötjük. Majd búcsút intünk neki hat hétre, had forrjon magában. Ezután üvegekbe önjük, és nagyon lazán dugaszolva így is hagyjuk még 4 hétig. Most jöhetnek a rendes dugók az üvegekbe, és három hónap múlva bámulatosan erős és tiszta bort tehetünk a karácsonyi asztalra! Egészségünkre!

Gluténmentes citromos süti ribizlilekvárral
Gyors kevert tészta, ezúttal gluténmentesen sok-sok ribizlilekvárral és egy délutáni latte macchiatoval a húsvéti húsok és sonkák után. A ribizlilekvár magmentes, sokorópátkai kézműves termék, fantasztikusan harmonikus ízekkel, savakkal – ezzel kínálja legújabb receptjét Pammer Lívia.
Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

OTTHON

Luxusvillák saját gáttal a Rómain

Nemsokára elkészül Budapest első minimál stílusú prémium villa-parkja a Római-parton, csupán pár méterre a Dunától!…

Öt tipp, amire nagyon figyelj, ha új növényt veszel!

Itt a tavasz és sokan ilyenkor új növényeket szereznek be a kertjükbe. Az eladónál gyönyörűnek tűnő virágok azonban…
1 / 346

CSALÁD

Amitől Wolf Kati is megrettent

A sztárvilágot sem kímélik a hackertámadások. Angelina Jolie-tól, Emma Watson-on át Jude Law-ig számos közismert személyiség adataival éltek már vissza az interneten, vagy lett…
1 / 137

DIVAT ÉS SZÉPSÉG

1 / 142

Receptek

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!