Facebook hozzászólás

AMIKOR CSAK ÚGY BEESNEK A SRÁCOK...

Hétköznapi túrós pogácsám

Ennél egyszerűbb sós süti nem létezik! Na, jó, tudom, ha összekeverek mindet, hajtogatni is kell… Na de, ez meg belefér, hisz nem egy agytorna, és közben olyan jó egy kis zenét is hallgatni! Ugorjunk neki, mert mindjárt jönnek!

Túrós pogácsa, Kép: wikipedia
Kép: wikipedia

Hozzávalók:

Elkészítés:

A tojás kivételével keverd össze a hozzávalókat. Kétszer is nyújtsd ki, és hajtogasd, ahogy a vajas tésztát is szokás! A végén nyújts egy kb. 1 cm-es vastagságú tésztát, és szaggass belőle kis pogácsákat. Jól verd fel a tojást, és mindegyik tetejét kend be vele! Picit bevagdoshatod a tetejé! Forró sütőben a sütikészítő szerkezetednek megfelelően süsd ki!

Ágfalvi krumplis-túrós pogácsa

Ágfalvi pogácsa, Kép: László-Márta
Ágfalvi pogácsa, Kép: László-Márta

Ágfalván élő Gabi barátnőm igazán nagyon szereti a praktikus, finom dolgokat. Valahányszor meglátogatjuk, mindig ezzel a pogival kedveskedik nekünk! Egyszerű, gyors, olcsó, és mi nem tudunk betelni vele! Ki kell próbálnod, ha valami igazán jóval szeretnél barátaidnak kedveskedni! Hozzá kell tennem, hogy ez a pogi csak a sütés napján az igazi, de annyira finom, hogy másnapra biztosan nem marad belőle! Most végre elkértem a receptet Nektek!

Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

TEST ÉS LÉLEK

Amit a magas vérnyomásról tudnod kell!

Vérnyomásunk percről percre, napszakra jellemzően váltakozik, valamint befolyásolhatják bizonyos külső körülmények…

Mosolygós májusi időt hoz a hétvége!

Újra melegedés kezdődik, és most jó esély van arra, hogy ne csak a naptár szerint legyen május, hanem az…
1 / 1 483

PÁRKAPCSOLAT

Így add bele a szíved!

Bár a piros szín és a szív évszázadok, ha nem évezredek óta, a szerelem jelképe, párunk egy doboz szív alakú bonbon láttán bizony elgondolkodhat: hol marad mindebből a gesztus és a kreativitás? Vannak…
1 / 210

Receptek

sósak

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!