Facebook hozzászólás

AMIKOR CSAK ÚGY BEESNEK A SRÁCOK...

Hétköznapi túrós pogácsám

Ennél egyszerűbb sós süti nem létezik! Na, jó, tudom, ha összekeverek mindet, hajtogatni is kell… Na de, ez meg belefér, hisz nem egy agytorna, és közben olyan jó egy kis zenét is hallgatni! Ugorjunk neki, mert mindjárt jönnek!

Túrós pogácsa, Kép: wikipedia
Kép: wikipedia

Hozzávalók:

Elkészítés:

A tojás kivételével keverd össze a hozzávalókat. Kétszer is nyújtsd ki, és hajtogasd, ahogy a vajas tésztát is szokás! A végén nyújts egy kb. 1 cm-es vastagságú tésztát, és szaggass belőle kis pogácsákat. Jól verd fel a tojást, és mindegyik tetejét kend be vele! Picit bevagdoshatod a tetejé! Forró sütőben a sütikészítő szerkezetednek megfelelően süsd ki!

Ágfalvi krumplis-túrós pogácsa

Ágfalvi pogácsa, Kép: László-Márta
Ágfalvi pogácsa, Kép: László-Márta

Ágfalván élő Gabi barátnőm igazán nagyon szereti a praktikus, finom dolgokat. Valahányszor meglátogatjuk, mindig ezzel a pogival kedveskedik nekünk! Egyszerű, gyors, olcsó, és mi nem tudunk betelni vele! Ki kell próbálnod, ha valami igazán jóval szeretnél barátaidnak kedveskedni! Hozzá kell tennem, hogy ez a pogi csak a sütés napján az igazi, de annyira finom, hogy másnapra biztosan nem marad belőle! Most végre elkértem a receptet Nektek!

Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

TEST ÉS LÉLEK

Nem jön a baba? Segítenek a gyógynövények!

Május az anyák hónapja. De mi van azokkal, akikre még vár az anyaság élménye? Lehet-e természetes úton tenni a…

Egy kor után már (majdnem) mindegy

Napjainkban egyre később szülnek a nők. Ennek megfelelően egyre több tanulmány foglalkozik azzal, vajon ez milyen…
1 / 1 482

CSALÁD

Srácok, ez nem mese!

A gyerekeknél érvényesül a legerősebben a reklámok manipulatív hatása. Csak 9-10 éves korukban válnak elég éretté ahhoz, hogy megkülönböztessék a fikciót a valóságtól, valamint,…
1 / 136

HÍREK

1 / 1 134

sósak

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!