Facebook hozzászólás

AMIKOR CSAK ÚGY BEESNEK A SRÁCOK...

Hétköznapi túrós pogácsám

Ennél egyszerűbb sós süti nem létezik! Na, jó, tudom, ha összekeverek mindet, hajtogatni is kell… Na de, ez meg belefér, hisz nem egy agytorna, és közben olyan jó egy kis zenét is hallgatni! Ugorjunk neki, mert mindjárt jönnek!

Túrós pogácsa, Kép: wikipedia
Kép: wikipedia

Hozzávalók:

Elkészítés:

A tojás kivételével keverd össze a hozzávalókat. Kétszer is nyújtsd ki, és hajtogasd, ahogy a vajas tésztát is szokás! A végén nyújts egy kb. 1 cm-es vastagságú tésztát, és szaggass belőle kis pogácsákat. Jól verd fel a tojást, és mindegyik tetejét kend be vele! Picit bevagdoshatod a tetejé! Forró sütőben a sütikészítő szerkezetednek megfelelően süsd ki!

Ágfalvi krumplis-túrós pogácsa

Ágfalvi pogácsa, Kép: László-Márta
Ágfalvi pogácsa, Kép: László-Márta

Ágfalván élő Gabi barátnőm igazán nagyon szereti a praktikus, finom dolgokat. Valahányszor meglátogatjuk, mindig ezzel a pogival kedveskedik nekünk! Egyszerű, gyors, olcsó, és mi nem tudunk betelni vele! Ki kell próbálnod, ha valami igazán jóval szeretnél barátaidnak kedveskedni! Hozzá kell tennem, hogy ez a pogi csak a sütés napján az igazi, de annyira finom, hogy másnapra biztosan nem marad belőle! Most végre elkértem a receptet Nektek!

Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

PÁRKAPCSOLAT

A százéves fodrász története

A 102 éves Shitsui Hakoishi nyolcvanöt éve dolgozik fodrászként, és egyelőre nem tervezi, hogy nyugdíjba menne. A japán Idősek napja ünnepe alkalmából a kameráknak mesélte el élettörténetét.
1 / 211

OTTHON

Felszökhet a láz a lakásvásárlási piacon

2020. január 1-jén 27 százalékra emelkedik az újépítésű lakások értékesítését terhelő – jelenleg kedvezményes – 5…

Több tízmillió haramia élhet a lakásodban

Magyarországon több mint 2 millió ember szenved allergiás megbetegedésben, amelyek közül a poratka által okozott…
1 / 349

CSALÁD

Felelőtlen szülő lennék? Most kiderül!

Aggódik gyermekei online-biztonsága miatt a szülők 84%-a világszerte, mégis a csemeték egész gyermekkora alatt átlagban mindössze 46 percet fordítanak arra, hogy az online…
1 / 140

sósak

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!