Facebook hozzászólás

SÜTÉS NÉLKÜL

Húsvéti tojástorta az ünnepi asztalra

Egy újszülöttnek mindig vicc új, és teszem hozzá, szerencsére mindig vannak újszülöttek! Nos, így esett erre a régi receptemre a választás. Indítsuk tehát a húsvéti készülődést ezzel az egyszerű, de az ünnepi asztalon rendkívül dekoratív finomsággal! Nincs sok macera vele, és pofon egyszerű!

Tojástorta, Kép: PP archiv
Tojástorta, Kép: PP archiv

Hozzávalók:

Elkészítés:

Fóliával bélelj ki egy őzgerincformát úgy, hogy a fólia érjen túl a formán. A tojásokat hosszában vágd ketté, szórd köré a színes zöldségkockákat, majd sózd meg. A tejfölt jól keverd el a fixálóval, majd öntsd rá a tojásra és a zöldségekre. hajtsd rá a fóliát körben, és tedd be a hűtőbe minimum egy órára. Tálaláskor borítsd tálra, és így szépen szeletelheted a húsvéti sonkához!

Milyen sört igyunk a húsvéti sonkához?

A Magyar Sörgyártók Szövetsége szerint természetesen magyart. A “Sör mi több”’ sörgasztronómusát hívtuk segítségül, hogy ajánljon a húsvéti sonkával tökéletes párt alkotó söröket. Kiderült, hogy többféle sörtípus harmonizál a húsvéti menüvel, sőt, létezik sör-hímestojás is.

Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

DIVAT ÉS SZÉPSÉG

1 / 144

HÍREK

1 / 1 140

Ünnepi receptjeink

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!