Facebook hozzászólás

Ízesíts, akár egy profi – videoval!

Na, most bele fogunk orrolni az ételek ízesítésébe. Egy fogás élvezeti értékét nagyban befolyásolja az alapanyagok aromatikájának párosíthatósága. Az ízlelésünk 80 %-át a szaglásunk teszi ki, és csupán 20 %-ot fogunk fel a nyelvünkön keresztül. Ugye, milyen érdekes?

Céklakrémlves, Kép: Inner Taste
Céklakrémleves, Kép: Inner Taste

Egy megfelelően ízesített ételt új minőségbe emel, ha az összetevők aromái egymásba simulnak. Tapasztaltad már, hogy náthásan életlen/unalmas az étel? Sokan csak a nyelvükre támaszkodnak a főzésnél, pedig a szaglás sokkal fontosabb!

Profi munkát végzünk a konyhában, ha az összes elkészítésre váró alapanyagra fűszerként tekintünk, legyen az hús, hal, növény vagy sajt. Készítsük össze a hozzávalókat és szagoljuk össze őket főzés előtt, hogy illenek-e egymáshoz. A következő recept majd mindent bizonyít!

 

 

Céklakrémleves – recept!!!
Profi munkát végzünk a konyhában, ha az összes elkészítésre váró alapanyagra fűszerként tekintünk. Ez a recept a legkiválóbb példa erre! Csak várd ki a végét!

 

Facebook hozzászólás

Hozzászólás zárolva.

CSALÁD

Esküvői etikett: mit illik és mit nem vendégként?

Esküvőre vagy hivatalos, de nem tudod, hogyan készülj fel a nagy eseményre? Már attól álmatlanul forgolódsz, ha eszedbe jut a nyári esküvőszezon, hogy mit is adj nászajándékba az…
1 / 138

DIVAT ÉS SZÉPSÉG

1 / 142

HÍREK

1 / 1 136

Video

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!