Facebook hozzászólás

Juhtúróval töltött gomba grillen

Lassan érkezik a grill szezon, megmutatjuk, hogy a sokféle hús mellé milyen remek köretet lehet készíteni – szintén a grillrácson.

Juhtúróval töltött gomba grillen, Kép: husimado-eger.blog.hu
Kép: husimado-eger.blog.hu

Hozzávalók:
gomba
juhtúró
egy kevés tejföl
kedvenc zöldfűszereink
fokhagyma
egy kevés sajt

Elkészítés:
A zöldfűszereket (rozmaring, menta, petrezselyem, snidling, tárkony) apró darabokra vagdostuk. A túrót fellazítottuk némi tejföllel, majd bekevertük a zöldfűszerekkel, és zúztunk bele vagy négy gerezd fokhagymát is. A gombafejeket besóztuk, majd megtöltöttük a túróval, szórtunk még rá snidlinget, nyomkodtunk bele sajtot – majd mehetett az egész a grillre.

Amikor a sajt már krémes, szétolvadt – akkor már jó is a gomba. Forrón rettenetesen finom, de másnap, akár hidegen is kiváló fogás. Zoltán blogját itt találjátok.

Grillezhető sajt készítése otthon
Egy ilyen pillanatok alatt grillezhető sajt nagyon jól tud jönni, ha munka után fáradtan hazaesünk. Zöldségekkel, előre megfőzött gabonákkal pillanatok alatt készíthetünk belőle vacsorát, de elkápráztathatjuk vele a vendégeinket is. Frissen, melegen a legjobb.
Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

Receptek

CSALÁD

Felelőtlen szülő lennék? Most kiderül!

Aggódik gyermekei online-biztonsága miatt a szülők 84%-a világszerte, mégis a csemeték egész gyermekkora alatt átlagban mindössze 46 percet fordítanak arra, hogy az online…
1 / 140

DIVAT ÉS SZÉPSÉG

1 / 146

Receptek

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!