Facebook hozzászólás

ELŐADJA A GOMBA, ÉS A CUKKINI

Titkolt szeretők: kapor & mascarpone

Itt az ideje, hogy mindenki felfedezze a cukkinit, ja és a barátait. Itt egy új recept, amit blogos barátunktól kaptunk! Egyszerűen fenséges! Természetesen részleteiben te is változtathatsz ízlésed szerint, de ez tényleg a nyár csókja!

Gombás cukkini pennével, Kép: Steffel Csaba
Kép: Steffel Csaba

Hozzávalók:

 

Elkészítés:

A vöröshagymát felaprítjuk és olívaolajon üvegesre sütjük. A gombát és a cukkinit szintén apró kockákra daraboljuk, és a hagymához adjuk, sózás nélkül, szépen lepirítjuk. Na, csak ezután megsózzuk, borsozzuk, felöntjük a fehérborral, és 1-2 perc alatt minimálisra elforraljuk, aztán hozzáadjuk a mascaepone-t, amit kevergetve, kis lángon, szinte pillanatok alatt, szépen felolvasztunk, de nem forraljuk!!!

Közben a tésztát kifőzzük és a raguhoz keverjük, aprított kaporral ízesítjük.

Tarja és pác, avagy ilyen a kívánós…

Mustáros, fokhagymás tarja, Kép: SteffelCsaba
Kép: SteffelCsaba

Mostanában ölég gyakran megkívánok ilyen egyszerűbb, hétköznapibb ételeket – írja Steffel Csaba. Ma a pácolt tarja volt soron, de a közeljövő tervei között szerepel a rántott, a paprikás lisztbe forgatott hekk burgonyasalátával, sőt egy jó kis töltött paprika, babfőzelék füstoldalassal… egyszóval csak gyakran egy jó kis Töltött paprika, Babfőzelék, füstölt oldalassal,…meg ilyesmi…

Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

Receptek

DIVAT ÉS SZÉPSÉG

1 / 147

HÍREK

1 / 1 158

Receptek

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!