Facebook hozzászólás

FELEJTSD EL A KILÓKAT!

Kilóolvasztó zellersaláta

Ki nem fogyókúrázik ilyenkor? Szinte mindenki. A hölgyek biztosan, hiszen a télen felugrott kilókat mindenképp le kéne robbantani még a strandszezon előtt! Nos, a zeller erre tökéletes, ráadásul nagyon egészséges!

Zellergumó, Kép: pixabay
Zellergumó, Kép: pixabay

Hozzávalók:

Elkészítés:  

Pucold meg a zellergumót, mosd meg, ész szeleteld fel vékonyan. Dobd ízlésednek megfelelő enyhén sós-ecetes vízbe. Csak addig szabad főzni, amíg roppanós lesz! Szűrd le, tedd ecetes salátalébe, hogy a zellerkarikák abban hűljenek ki.

A fogyókúrázók így, magában is ehetik, de pl. hideg sültekhez, apró fasírtgombócokhoz is tökéletes!

Zellerkrémleves, ahogy a férjem készítette

Zellerkrémleves, Kép: László Márta
Kép: László Márta

Nincs mindenkinek olyan a szerencséje, mint nekem, hogy a világ legnagyszerűbb férfijével élhet. És még főzni is tud! Nem is akárhogy. Ezt a leves egyedül találta ki, írta le, és tálalta fel! A sonkacsipszet pedig egy szentgotthárdi sajtóúton vettem egy osztrák manufaktúrában.

Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

PÁRKAPCSOLAT

Vágy és élvezet „azon túl” is

Öregedés és menopauza. A masszív változás ideje, ami hatalmas kihatással van a szexuális életre és az életminőségre. De, a változó tested egyben nagyszerű lehetőséget is kínál a szexuális megújuláshoz…
1 / 211

Receptek

CSALÁD

Nem minden családban jött ki a matek

Jellemzően ötvenezer forint feletti összeget fordítanak a magyar családok taneszközökre szeptemberben, majd évente további átlag húszezer forintot sportfoglalkozásokra és…
1 / 139

Saláták

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!