>
Facebook hozzászólás

Katalán paradicsomos kenyér

A katalán konyha egyik gyöngyszeme, holott elkészítését talán még receptnek sem merném nevezni. Egy ötlet, ami egy finom bagettből, édes, érett paradicsommal csodás étel.

Katalán paradicsomos kenyér, Kép: flickr.com
Kép: flickr.com

Hozzávalók:
friss bagett
érett, édes paradicsom
extra szűz olívaolaj
nagy szemű tengeri só

Elkészítés:
Vágjuk a bagetteket tíz centis darabokra, majd felezzük el. Száraz serpenyőben, kenyérpirítóban vagy grill lapon pirítsuk meg mindegyiket. Vágjuk félbe az érett paradicsomot, és addig dörzsöljük a vágott felével a bagetteket, míg csak a paradicsom héja marad a kezünkben. Csepegtessünk rá néhány csepp olajat, hintsük meg a sóval, és már ehetjük is.

Spárgás, sonkás spagetti
Itt a spárga szezon, már csak egy kevés jó minőségű sonkára, egy kevés tejszínre és sajtra van szükségünk, hogy egy ínycsiklandó ebédet állítsunk össze ezekből a remek alapanyagokból.
Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

PÁRKAPCSOLAT

Élet fiatalkori demenciával

Az 53 éves Carolnál három évvel ezelőtt állapították meg a fiatalkori demenciát. Tizenöt éve él férjével, Malcolmmal boldog házasságban. Megmutatjuk, hogyan, mert nem ők az egyedüliek, akik ilyen…
1 / 212

Receptek

CSALÁD

Az állatoknak is van lelkük!

- Az állatoknak is van lelkük, szellemük – vallja Dr. Németh József állatorvos. A Patadoki néven is ismert homeopata orvos a megelőzésben hisz, ennek ellenére sok olyan állat…
1 / 140

Receptek

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!