Facebook hozzászólás

GOLDEN KENYA

Kávékoktéllal a hőség ellen

Forró nappalok, szikrázó fények és hűs strandok: ez a nyár! Ilyenkor különösen fontos a megfelelő hidratálás. A kávémesterek ennek érdekében készítették ezt a remek koktélt, amit Te is bármikor, bárhol könnyedén elkészíthetsz. A receptet Deák Dóra alkotta mindazoknak, akik az édes, habos, kávéval teli koktélokat kedvelik, vitamindús narancs kíséretében.

Golden Kenya, Kép: Starbucks
Kép: Starbucks

Hozzávalók:

Elkészítés:

A kenya kávét elkészítjük pour overben. Shakerben összekeverjük a kávét, a narancslevet és a vaníliaszirupot. Hozzáadunk egy adag jeget és a kávétejszíneket, majd felrázzuk. Díszítésnek használjunk egy narancskarikát a pohár szélére akasztva. Figyelem: a jeget a tejszín előtt adjuk hozzá, hogy lehűtse az italunkat, és ne csapódjon ki a fehérje.

Bécsi kávé (Viennese coffee)

Bécsi kávé, Kép: Lavazza
Kép: Lavazza

– A kávé nem olyan dolog, amit csak úgy megiszunk, hanem olyasmi, ami összetart bennünket – mondta egyszer Luigi Lavazza úr. Hát még a kávé és a csokoládé együtt. Ez a két finomság az igazi harmónia.

Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

TEST ÉS LÉLEK

Visszatér a strandidő, jönnek a rosszullétek!

A tartósabb lehűlést hozó hidegfrontot követően csak lassan zajlik a melegedés, ráadásul most meg is torpant a…

Reggel az ízületek, délután a migrén okoz gondot

Úgy tűnik, átmenetileg megnyugszik az időjárás, de az időjárás-érzékenyek szervezete ebben az időszakban sem…
1 / 1 487

Receptek

CSALÁD

Esküvői etikett: mit illik és mit nem vendégként?

Esküvőre vagy hivatalos, de nem tudod, hogyan készülj fel a nagy eseményre? Már attól álmatlanul forgolódsz, ha eszedbe jut a nyári esküvőszezon, hogy mit is adj nászajándékba az…
1 / 138

Receptek

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!