Facebook hozzászólás

Kitűnő körtés receptjeink őszre

Ha alábbhagy a nyári forróság, siránkozhatunk azon, hogy milyen hosszú lesz az ősz, meg a tél, de szerintem nincs semmi veszve, ilyenkor jönnek a langymeleg nappalok, csípősebb éjszakák. A piac tele gyümölccsel, többek között körtével…

Körtés csirke, Kép: ichkoche_at
Kép: ichkoche.at

Első ajánlatunk egy pikáns, borral, körtével készülő csirkeétel, bármelyik őszi hétvégénket bearanyozhatjuk vele. Receptje a fotóra kattintás után érhető el.

 

 

 

 

 

 

 

Sajttal töltött körte, Kép: pixabay.com
Kép: pixabay.com

 

A sajt és a körte párosa verhetetlen, hát még, ha egy kevés szerecsendió is kerül melléjük! Süsd a sütőben néhány percig, tökéletes kora őszi vacsora a jutalmad. Katt a képre!

 

 

 

 

 

 

Tejberizs grillezett körtével, Kép: bulkshop.hu
Kép: bulkshop.hu

 

 

Nem kell mindig túlbonyolítani a vacsorákat – sem -, egy kevés tejberizs, a tetejére némi grillezett körte, és máris kerek a világ. Recept a képre kattintva olvasható.

 

 

 

 

 

 

Körte, Kép: pixabay.com
Kép: pixabay.com

 

 

Ugye te sem gondoltad, hogy éppen levest ne késíthetnénk a körtéből? A zeller nagyon kellemes társaságot fog nyújtani a körtének, érdemes kipróbálnod!

 

 

 

 

 

 

Körtés, diós lepény, Kép: Kard Éva
Kép: Kard Éva

 

 

Végül, de egyáltalán nem utolsó sorban itt van egyik kedvencünk, a gyümölcsös – most éppen körtés – lepény is, amit esetünkben dióval gazdagítottunk. A képre kattintva elolvashatod, hogyan.

Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

Receptek

CSALÁD

Agresszívvá válhat-e a gyerekem, ha megtanulja megvédeni magát?

Üt, csíp, rúg, harap, sikít, kiabál - ki ne találkozott volna már olyan gyermekkel, akiből szabályosan előtör az agresszivitás a közösségben. Annak ellenére, hogy a…
1 / 136

HÍREK

1 / 1 130

Receptek

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!