>
Facebook hozzászólás

Kolbászos-kukoricás csirkemell

Nna, ez  tényleg villámgyors étel lett, időhiánnyal küszködőknek ideális, és még a diétádba is beilleszthető! Na, mit szóltok? Kell ma ennél jobb – kérdezi Pammer Lívia

Kolbászos kukoricás csirkemell, Kép: Pammer Lívia
Kép: Pammer Lívia

Hozzávalók:

Elkészítés: 

A kolbászt karikákra vágtam majd zsiradékon átpirítottam. A csirkemelleket felkockáztam, és a pirított kolbászkarikákra dobva készre pároltam-pirítottam. Sóztam, enyhén borsoztam. A kolbi kiolvadt ízeit szépen átveszi a csirkemell így nem kell agyonfűszerezni, majd hozzáadtam a kukoricát, és alaposan  összevegyítettem. Ennyi, kész is. Finom és gyors vacsora lett. Azért azt elárulom, hogy az alján marad egy kis kolbászos zsiradék, nna én ebből locsolgattam azért a csirkemellre tálaláskor magamnak… Jó étvágyat!

Hamvas szilvás-fahéjas lepény
Csodás őszies finomság, levesek mellé vagy csak úgy egy ráérős vasárnap délutánra. Puha, ám a szélein roppanós kelt tészta, friss gyümölccsel. Pammer Livi konyhájából fahéj illata terjed.

 

Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

TEST ÉS LÉLEK

Cukorbetegen karácsonykor – mire figyeljünk?

Karácsonykor egymást érik a rokonlátogatások, ahol általában ínycsiklandó ételektől roskadozó asztalokkal találjuk…

Nem egy tipikus decemberi hétvége lesz a mostani!

Változékony az idő, esik az eső, néhol szállingózik a hó. A lehűlés megérkezett, de nem lesz tartós: a hétvégére…
1 / 1 509

PÁRKAPCSOLAT

Élet fiatalkori demenciával

Az 53 éves Carolnál három évvel ezelőtt állapították meg a fiatalkori demenciát. Tizenöt éve él férjével, Malcolmmal boldog házasságban. Megmutatjuk, hogyan, mert nem ők az egyedüliek, akik ilyen…
1 / 212

HÍREK

1 / 1 163

Receptek

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!