Notice: Undefined index: action in /home/eletforma/public_html/wp-content/themes/publisher-child/views/general/post/style-10.php on line 13
Facebook hozzászólás

Köménymagos krumpli egy kártyapartihoz

Tudom, hogy a drasztikusan emelkedő krumpliárak mellett meggondoljátok: kipróbáljátok-e ezt a receptet, de én mindenkit bátorítok! Nagyon egyszerű, isteni, csak pár mártogatós, egy jó pohár sör és néhány barát kell hozzá. Kezdjünk neki! Ez a pasiknak is menni fog! 

Köménymag, Kép: pixabay
Köménymag, Kép: pixabay

Hozzávalók:

Elkészítés:

Az apróbb szemű krumplikat körömkefével jól megcsutakoljuk, kettévágjuk, és a tepsibe simított, picit megolajozott sütőpapírra tesszük. Vágott felük felfelé nézzen. Most szórjuk meg a köménymaggal, a sóval, majd mindegyik tetejére tegyél egy pici vajat is. Így süsd meg a sütőben szép pirosra! Kínálj hozzá egy jó sört!

Sörszivacs – a nagyitól
Sajnos a sósak a gyengéim! Egy jó sörözéshez pedig kell néhány falat! Tehát: sör + sós! Mi kell még hozzá? Egyértelmű: egy jó társaság, foci, és persze kiváló magyar sörök, amiből igazán akad bőven! (Én csak segítettem!)
Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

Receptek

OTTHON

Ahol 15-25 millióért vehetünk házat

Habár tovább bővül a kereslet, és emelkednek az árak a Velencei-tónál, még mindig rendkívül versenyképes az…

4+1 tipp a tökéletes porszívóhoz

Csak akkor tudod meg, milyen nagy feladat porszívót vásárolni, amikor éppen te magad is benne vagy − akár egy…
1 / 345

DIVAT ÉS SZÉPSÉG

1 / 142

Notice: Undefined index: action in /home/eletforma/public_html/wp-content/themes/publisher-child/views/general/post/style-10.php on line 532

Receptek

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!