Facebook hozzászólás

Köménymagos krumpli egy kártyapartihoz

Tudom, hogy a drasztikusan emelkedő krumpliárak mellett meggondoljátok: kipróbáljátok-e ezt a receptet, de én mindenkit bátorítok! Nagyon egyszerű, isteni, csak pár mártogatós, egy jó pohár sör és néhány barát kell hozzá. Kezdjünk neki! Ez a pasiknak is menni fog! 

Köménymag, Kép: pixabay
Köménymag, Kép: pixabay

Hozzávalók:

Elkészítés:

Az apróbb szemű krumplikat körömkefével jól megcsutakoljuk, kettévágjuk, és a tepsibe simított, picit megolajozott sütőpapírra tesszük. Vágott felük felfelé nézzen. Most szórjuk meg a köménymaggal, a sóval, majd mindegyik tetejére tegyél egy pici vajat is. Így süsd meg a sütőben szép pirosra! Kínálj hozzá egy jó sört!

Sörszivacs – a nagyitól
Sajnos a sósak a gyengéim! Egy jó sörözéshez pedig kell néhány falat! Tehát: sör + sós! Mi kell még hozzá? Egyértelmű: egy jó társaság, foci, és persze kiváló magyar sörök, amiből igazán akad bőven! (Én csak segítettem!)
Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

PÁRKAPCSOLAT

Így add bele a szíved!

Bár a piros szín és a szív évszázadok, ha nem évezredek óta, a szerelem jelképe, párunk egy doboz szív alakú bonbon láttán bizony elgondolkodhat: hol marad mindebből a gesztus és a kreativitás? Vannak…
1 / 210

CSALÁD

Esküvői etikett: mit illik és mit nem vendégként?

Esküvőre vagy hivatalos, de nem tudod, hogyan készülj fel a nagy eseményre? Már attól álmatlanul forgolódsz, ha eszedbe jut a nyári esküvőszezon, hogy mit is adj nászajándékba az…
1 / 138

HÍREK

1 / 1 136

Receptek

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!