Facebook hozzászólás
214

Könnyű ínyencség a hosszú hétvégére

Ez az ínyenc fogás nem fogja megterhelni a gyomrát, könnyű elkészíteni és ünnepivé teszi a hosszú hétvégére készített ebédet! Próbálja ki bátran, nem fogja megbánni!

Harcsacsíkok gombás-zöldséges tésztaágyon

 Hozzávalók:

1 darab főzőhagyma,

1 kisebb cukkíni,

padlizsán hasábokra vágva,

gomba cikkekre vágva,

bébirépagolyók,

20 deka csíkokra vágott harcsa,

só, őrölt bors, olívaolaj,

2 deci főzőtejszín,

25 deka penne

Elkészítése:

A szeletekre vágott hagymát olívaolajon megfonnyasztjuk, majd a hozzáadott szeletelt zöldségeket közepes lángon félpuhára pirítjuk, mellétesszük a fűszerezett harcsacsíkokat, és az egészet készre pároljuk. Az előre megfőzött rigate tésztát hozzáadjuk, tejszínnel és fehérborral dúsítjuk. Sóval, őrölt borssal, friss kakukkfűvel, rozmaringgal fűszerezzük, tálaláskor parmezánnal ízesítjük.



Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

GASZTRO

STÍLUS

1 / 630

GASZTRO

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!