Facebook hozzászólás

Lengyel káposztás pirog

Oroszországon kívül a többi szláv konyhában is ismert étel a pirog, amely egy kelt tészta. A megtöltött tésztát olajban sütik ki. Tölteléke változatos, Zoltán most káposztával készítette.

Hozzávalók a tésztához:

75 dkg liszt
2 tojás
2 dl víz
2,5 dkg vaj

Hozzávalók a töltelékhez:

30-40 dkg savanyú káposzta
2 fej hagyma
10-15 dkg füstölt szalonna
só, bors, kömény, babérlevél
víz és fehérbor
a tálaláshoz 3-4 fej vöröshagyma, szalonnakockák

Recept: Húsimádó

Empanadas áfonyás-darálthúsos töltelékkel nyito
Empanadas áfonyás-darált húsos töltelékkel

 

 

 

Mutatunk egy spanyol változatot is, amely sütőben sül, nem olajban. Receptje a képre kattintva elérhető.

Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

OTTHON

Luxusvillák saját gáttal a Rómain

Nemsokára elkészül Budapest első minimál stílusú prémium villa-parkja a Római-parton, csupán pár méterre a Dunától!…

Öt tipp, amire nagyon figyelj, ha új növényt veszel!

Itt a tavasz és sokan ilyenkor új növényeket szereznek be a kertjükbe. Az eladónál gyönyörűnek tűnő virágok azonban…
1 / 346

CSALÁD

Esküvői etikett: mit illik és mit nem vendégként?

Esküvőre vagy hivatalos, de nem tudod, hogyan készülj fel a nagy eseményre? Már attól álmatlanul forgolódsz, ha eszedbe jut a nyári esküvőszezon, hogy mit is adj nászajándékba az…
1 / 138

HÍREK

1 / 1 136

Receptek

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!