Facebook hozzászólás
739

Majonézes virsli saláta

Néha nem vágyunk túl nagy ebédre, megelégszünk egy könnyű, egyszerű salátával. Ezzel a virsli salátával alig van munka, mire megkeverjük a tartárt és belekarikázzuk az alapanyagokat, a virsli is kihűl. Magos kenyérrel a legfinomabb.

Majonézes virsli saláta, Kép: Kandikó Éva
Kép: Kandikó Éva

Hozzávalók személyenként:
1 pár virsli
2 szál újhagyma
5 dkg füstölt sajt
1 dl tejföl
3 evőkanál majonéz
1 mokkáskanál mustár
1 kemény tojás
só, bors

Elkészítés:
A virslit egy-két csepp zsiradékon megsütjük, kihűtjük, felkarikázzuk. A tejfölből, majonézből és a mustárból tartár mártást készítünk, ebbe forgatjuk a virslit, a felkarikázott újhagymát, apró kockákra vágott sajtot. Sózzuk, borsozzuk. A kemény tojást mellé szervírozzuk.

Háromszínű kuszkusz saláta
Ha van otthon kuszkusz, nagy baj már nem lehet. Mindegy, hogy hús mellé köretnek eszed, vagy egy színpompás salátát dobsz össze belőle, percek alatt elkészülsz, és biztos, hogy jót eszel.


Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

STÍLUS

1 / 630

PÉLDA-KÉP

1 / 258

GASZTRO

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!