Facebook hozzászólás

Málnaszörp, de nyersen!

Most tedd el a nyár ízét – minden kincsével! A bíborszemek egyszerűen hívogatnak a piacon! Ha már tele a pocak, most gondolj a télre! Ez egy végtelenül egyszerű, de annál finomabb – mondjuk úgy – szörpi receptje. Ne hagyd ki, mert ha nem is szörpnek használod el, akkor is remek koktélok alapanyaga lesz! És királynő leszel, ha ezzel a saját szörpivel kíséred a társaság italát!   

Málna közeli, Kép: pixabay
Kép: pixabay

Hozzávalók:

Elkészítés:

A málnát összetörjük egy uborkásüvegben (vagy csak egyszerűen alaposan leturmixoljuk egy tálban). Ráöntjük a vizet, és hozzáadjuk a szalicilt. Így hagyjuk állni egy napig, majd gézen (vagy valami hasonló, ritka szövésű kendőn, esetleg szűrőn) rászűrjük az 1 kg cukorra. Ha szépen, lassan lecsöpögött, jól összekeverjük, majd üvegekbe töltjük. Egész télen kortyolgathatunk belőle!

Málna bomba – csata nélkül
Titkot árulok el! Ezt a koktélt a nyár utolsó csókjának szánták az alkotók… Bevallom, én már csókolóztam is vele…
Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

TEST ÉS LÉLEK

Futószalagon jönnek a frontok!

Szinte egyetlen napunk sincs pihenni! Az elmúlt időszakban, és még ennek a hétnek az első felében is egymást érik a…

Döbbenet: vetélést okozhat a légszennyezettség!

Egy magzat elvesztése mindig borzalmas érzés, de talán a legrosszabb az úgynevezett csendes vetélés. Ilyenkor…
1 / 1 504

DIVAT ÉS SZÉPSÉG

1 / 147

HÍREK

1 / 1 158

Receptek

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!