Facebook hozzászólás

Málnaszörpkrém – a mámor!

Édesapám egyik kedvence a málna! Ahogy a nagy könyvben megírták: ülve, állva, fagylaltnak, krémnek, szemenként, mindenhogy jöhet! Ma ünnepeljük a születésnapját, így ezt a receptet Neki ajánlom, és persze Nektek! Legyen ez egy jókedvű málnaünnep!   

Málnaszörpkrém, Kép: pixabay
Málnaszörpkrém, Kép: pixabay

Hozzávalók:

  • 2 dl málnaszörp
  • 3 tojás
  • 5 dkg cukor

Elkészítés:

Keverd az összetevőket lassú gőz fölött egészen habosra. Végy pohárkákat és tégy az aljukba málnaszemeket, rá habor, megint málnaszemeket, ahogy kijön! Úgy gazdálkodj, ha a tetejére feltétlenül maradjanak még gyümölcsszemek. Tehetsz még a tetejére teszínhabot, de az csak a felelsleges kilokat növeli! Az élvezet ugyanis így is tökéletes lesz! Isteni egy kerti partira is!

Az ellenállhatatlan pink csoda: málnahab
Málnából sohasem elég. Évek óta nem főzök belőle lekvárt, hanem inkább fagyasztok le pár dobozzal, jobban fogy télen zabkására, gyümölcstortára, mint lekvárként.
Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

PÁRKAPCSOLAT

Pornó vagy szakértő?

Mindenki tanítja, senki sem csinálja - általában ebben a helyzetben találjuk magunkat, ha egy téma kapcsán tanácsra van szükségünk. Ha azonban a szexről van szó, megváltozik a felállás: mindenki…
1 / 211

CSALÁD

Felelőtlen szülő lennék? Most kiderül!

Aggódik gyermekei online-biztonsága miatt a szülők 84%-a világszerte, mégis a csemeték egész gyermekkora alatt átlagban mindössze 46 percet fordítanak arra, hogy az online…
1 / 140

HÍREK

1 / 1 152

Receptek

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!