Facebook hozzászólás

Márti gyors gulyáslevese

Attól gyors, hogy kuktában készítem. Egyszerre belarakok mindent, és amíg megfő, egy csomó dolgot csinálhatok otthon. Olyan rövid a hétvége, használjuk ki minden percét! 

Gyors gulyás, Kép: László Márta
ép: László Márta

Hozzávalók:

 

Elkészítés:

A hagymát felkockázom, a zsíron fedő alatt megpirítom. Hozzáadom a húst, és megszórom pirospaprikával. Megsózomés vízzel felengedem. a megpucolt leveszöldséget hosszában elvágom, azis mehet a levesbe, jöhet a zöldpaprika, a kömyénymag és a babérlevél is. Ráteszem a tetejét, és feltekerem a lángot. Ha az edény sípolni kezd, megigazítom a túlnyomásos gombot és visszaveszem a lángot. Egy óra alatt kész. Már csak egy palacsintát kell sütni hozzá.

Havas Dóra – Pulled Pork Taco
Senkit ne rémítsen meg a cím, ez nem más, mint egy különlegesen finom lecsó. A gasztroguruk konyháiból származó nyárindító finomságok újabb fejezetében Havas Dóra jelentkezik, aki a JOY #gasztrovagyok kategóriájának jelöltje.
Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

TEST ÉS LÉLEK

Lassú hajóhintába ül a vérnyomás

Erős lehűlést hozott a hét eleji hidegfront, az átlag alá csökkent a hőmérséklet. Reggelente előfordulnak már…

Csak 108 lépés az életért: ez azért buli

Testet-lelket megújító, különleges mozgásra hív a 25 éves Magyarországi Taoista Tai Chi Társaság. 2019. szeptember…
1 / 1 496

PÁRKAPCSOLAT

Vágy és élvezet „azon túl” is

Öregedés és menopauza. A masszív változás ideje, ami hatalmas kihatással van a szexuális életre és az életminőségre. De, a változó tested egyben nagyszerű lehetőséget is kínál a szexuális megújuláshoz…
1 / 211

CSALÁD

Nem minden családban jött ki a matek

Jellemzően ötvenezer forint feletti összeget fordítanak a magyar családok taneszközökre szeptemberben, majd évente további átlag húszezer forintot sportfoglalkozásokra és…
1 / 139

Receptek

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!