Facebook hozzászólás

Mókás májkrémes madárka

Nemcsak az a fontos, hogy finom és egészséges legyen az uzsonna! Az legalább olyan lényeges, hogy hogy néz ki! Ha a gyerek viccesnek tartja, már nyert ügyünk van! A tanévkezdéskor ugyanis fontos, hogy ismét egy megszabott, megszokott rend szerint éljenek a gyerekek. A nassolni valókat pedig felejtsük el!    

Májkrémes madárka, Kép: gallicoop
Kép: gallicoop

Hozzávalók:

A kenyeret gazdagon megkenjük májassal, majd a tojáskarikákból és feketeborsból szemet formázunk, a paprika csücske lesz a csőre, a saláta pedig a bóbitája. Hoppá! Ezt nem lehet kihagyni! Jó étvágyat!

Pulyka stefániás szendvics – tízóraira
Igazán tartalmas szendvicset készítettem ma a gyereknek, jutott belőle még az apjának is…Előző este elkészítettem a stefánia vagdaltat pulykahúsból,reggel már csak hozzá kellett rakni a többi alapanyagot.
Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

PÁRKAPCSOLAT

Így add bele a szíved!

Bár a piros szín és a szív évszázadok, ha nem évezredek óta, a szerelem jelképe, párunk egy doboz szív alakú bonbon láttán bizony elgondolkodhat: hol marad mindebből a gesztus és a kreativitás? Vannak…
1 / 210

OTTHON

Luxusvillák saját gáttal a Rómain

Nemsokára elkészül Budapest első minimál stílusú prémium villa-parkja a Római-parton, csupán pár méterre a Dunától!…

Öt tipp, amire nagyon figyelj, ha új növényt veszel!

Itt a tavasz és sokan ilyenkor új növényeket szereznek be a kertjükbe. Az eladónál gyönyörűnek tűnő virágok azonban…
1 / 346

DIVAT ÉS SZÉPSÉG

1 / 142

Receptek

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!