>
Facebook hozzászólás

LÉLEKMELEGÍTŐ

Nem hétköznapi hentestokány

Attól nem hétköznapi, hogy nem én készítettem, hanem a barátnőm. Mellesleg, remekül és nagyon praktikusan főz! Ráadásul ilyen hűvösben kifejezetten jól esik az ember lelkének ez a melegség, szaftos, finomság! Egy óra alatt kész az egész, és másnap csak melegíteni kell!

Hentestokány, Kép: László Márta
Kép: László Márta

Hozzávalók:

Elkészítés:

Csíkokra vágjuk a húst és a szalonnát. A szalonnát feltesszük pirítani, ha kevés a zsírja, adunk hozzá olajat, és dobjuk rá a hagymát. Pirítsuk üvegesre. Most jöhet a fokhagyma, a paradicsompüré, majd a hús. Megsózzuk, megborsozzuk. Közepes lángon, néha megkeverve, fedő alatt készre pároljuk. Ha kész, hozzáadjuk az uborkát, és így pároljuk még vagy öt percig.  csemegeuborkát, és ezzel pároljuk további 5 percig. Tarhonyát, szarvacskatésztát vagy rizst adunk mellé, és meghinjük a petrezselyemmel.

Jó étvágyat!

Sonkás-tarjás másképp Márti sütőjéből

Póréhagymás rakottas, Kép: László Márta
Kép: László Márta

Kaptam egyszer egy szenzációs receptet, de valahogy soha nem állt helyre az én konyhámban. Tudtam, hogy jó lehet az eredeti, a végeredmény sem volt csúfos, de még mindig vártam az igazi ízeket. Szerintem most sikerült!! Próbáld ki!

Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

PÁRKAPCSOLAT

Élet fiatalkori demenciával

Az 53 éves Carolnál három évvel ezelőtt állapították meg a fiatalkori demenciát. Tizenöt éve él férjével, Malcolmmal boldog házasságban. Megmutatjuk, hogyan, mert nem ők az egyedüliek, akik ilyen…
1 / 212

CSALÁD

Sümi, a kisfiú, aki múzsa lett

Kisgyerek kis gond, nagy gyerek nagy gond… De valóban így van? Nem igazán. Minden bölcsis és ovis életében gyorsan eljönnek azok a pillanatok, amikor muszáj saját magának…
1 / 140

HÍREK

1 / 1 163

Receptek

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!