Facebook hozzászólás

LÉLEKMELEGÍTŐ

Nem hétköznapi hentestokány

Attól nem hétköznapi, hogy nem én készítettem, hanem a barátnőm. Mellesleg, remekül és nagyon praktikusan főz! Ráadásul ilyen hűvösben kifejezetten jól esik az ember lelkének ez a melegség, szaftos, finomság! Egy óra alatt kész az egész, és másnap csak melegíteni kell!

Hentestokány, Kép: László Márta
Kép: László Márta

Hozzávalók:

Elkészítés:

Csíkokra vágjuk a húst és a szalonnát. A szalonnát feltesszük pirítani, ha kevés a zsírja, adunk hozzá olajat, és dobjuk rá a hagymát. Pirítsuk üvegesre. Most jöhet a fokhagyma, a paradicsompüré, majd a hús. Megsózzuk, megborsozzuk. Közepes lángon, néha megkeverve, fedő alatt készre pároljuk. Ha kész, hozzáadjuk az uborkát, és így pároljuk még vagy öt percig.  csemegeuborkát, és ezzel pároljuk további 5 percig. Tarhonyát, szarvacskatésztát vagy rizst adunk mellé, és meghinjük a petrezselyemmel.

Jó étvágyat!

Sonkás-tarjás másképp Márti sütőjéből

Póréhagymás rakottas, Kép: László Márta
Kép: László Márta

Kaptam egyszer egy szenzációs receptet, de valahogy soha nem állt helyre az én konyhámban. Tudtam, hogy jó lehet az eredeti, a végeredmény sem volt csúfos, de még mindig vártam az igazi ízeket. Szerintem most sikerült!! Próbáld ki!

Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

PÁRKAPCSOLAT

Pornó vagy szakértő?

Mindenki tanítja, senki sem csinálja - általában ebben a helyzetben találjuk magunkat, ha egy téma kapcsán tanácsra van szükségünk. Ha azonban a szexről van szó, megváltozik a felállás: mindenki…
1 / 211

CSALÁD

Felelőtlen szülő lennék? Most kiderül!

Aggódik gyermekei online-biztonsága miatt a szülők 84%-a világszerte, mégis a csemeték egész gyermekkora alatt átlagban mindössze 46 percet fordítanak arra, hogy az online…
1 / 140

HÍREK

1 / 1 153

Receptek

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!