Facebook hozzászólás

Őszibarackbólém a közelgő kerti partimra, de ez még titok!

Mostanában kevésbé divatos ital a bólé, de annál finomabb! Tudni kell, hogy akkor a legjobb, amikor a nyers gyümölcs leve, és az italok aromája, ízvilága megfelelő mélységben keveredik. Csakis jégbe hűtött pezsgőt használj! Ha nem mered bevállalni, helyette önts bele szénsavas ásványvizet a legvégén. Léteznek igazi, nagy bóléstálak üveg merőkanállal, de poharakba öntve is kínálhatod. Ha nagy a meleg a kerti partin, csak tálalás előtt vedd ki a hűtőből, és frissen adagold a poharakba. Így lassabban melegszik fel! Adhatsz hozzá kis színes vagy fa pálcikákat a barackok kipecázásához! 

Őszibarack közeli, Kép: pixabay
Kép: pixabay

Hozzávalók:

Elkészítés:

A barackokat megmossuk, meghámozzuk, vékony szeletekre vágjuk. Elterítjük egy mély tálban, és megszórjuk a porcukorral. Így kell hagyni legalább egy órát, hogy levet engedjen. Ezután önjük hozzá a bort, a konyakot (esetleg helyette a likőrt). Keverjük át az egészet, és tgegyük hűtőbe kb. 2 órára. Amikor eljön a tálalás nagy pillanata, nyakon öntjük egy üveg pezsgővel, és kész a nagy mű! Az alkotó, vagyis Te pihensz, és bezsebeled a dicséreteket! Egészségetekre!

Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

PÁRKAPCSOLAT

Vágy és élvezet „azon túl” is

Öregedés és menopauza. A masszív változás ideje, ami hatalmas kihatással van a szexuális életre és az életminőségre. De, a változó tested egyben nagyszerű lehetőséget is kínál a szexuális megújuláshoz…
1 / 211

CSALÁD

Nem minden családban jött ki a matek

Jellemzően ötvenezer forint feletti összeget fordítanak a magyar családok taneszközökre szeptemberben, majd évente további átlag húszezer forintot sportfoglalkozásokra és…
1 / 139

DIVAT ÉS SZÉPSÉG

1 / 145

Receptek

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!