Facebook hozzászólás

Paradicsomsaláta

Nincs olyan fogyókúra, amiben ne szerepelne paradicsom. Ez a fantasztikus, kerek, mosolygós bogyó már ránézésre is jókedvre derít! Magyarországon olyan fantasztikus ültetvényeket gondoznak, hogy szemünk-szánk eláll! Elég, ha csak a szentesi gazdákra gondolunk! Egy biztos, olyen ízledtes, csodálatos paradicsom sehol a világon nem terem, mint nálunk!     

Paradicsomsaláta, Kép: László Márta
Paradicsomsaláta, Kép: László Márta

Hozzávalók:

  • 0,5 kg paradicsom
  • salátalé
  • 1 fej  vöröshagyma apróra vágva
  • 1 ek olívaolja

Elkészítés:

Vágd vékony szeletekre a paradicsomokat. Ügyesen metszd ki a csumákat. Öntsd le a szeleteket mérsékelten sós salátalével. Tálaláskor helyzed a karikákat gusztusosan el a tányéron, szórd meg az apróra vágott hagymával, öntsd le az olajjal, és kész! Nincs olyan sült, rántott szelet, amihez ez ne illene! Jó étvágyat!

Katalán paradicsomos kenyér
A katalán konyha egyik gyöngyszeme, holott elkészítését talán még receptnek sem merném nevezni. Egy ötlet, ami egy finom bagettből, édes, érett paradicsommal csodás étel.

 

Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

TEST ÉS LÉLEK

„Tovább ne törj!”

Fontos, hogy minél többen vegyenek részt az állapotfelméréseken, hogy időben felismerhető legyen a „néma”…

Egy napig biztosan szenvedünk!

Kedden egy napra nagyon elromlik az idő, ez pedig a kora nyárias húsvéti ünnep után még inkább kellemetlennek tűnik…
1 / 1 478

PÁRKAPCSOLAT

Így add bele a szíved!

Bár a piros szín és a szív évszázadok, ha nem évezredek óta, a szerelem jelképe, párunk egy doboz szív alakú bonbon láttán bizony elgondolkodhat: hol marad mindebből a gesztus és a kreativitás? Vannak…
1 / 210

HÍREK

1 / 1 131

Saláták

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!