Facebook hozzászólás
3 454

Párolt savanyú káposzta

Különösen elfoglalt hölgytársaimnak küldöm ezt a gyors és könnyű receptet. Cinkotai barátnőm nagy kedvence a káposzta, és neki sincs sok ideje. Egy jó csülökhöz, főtt krumplihoz ez a mikróban készült köret igazán pazar! Próbáljátok ki nyugodtan! 

Savanyú csülök káposztával, krumplival, Kép: wikipedia
Savanyú csülök káposztával, krumplival, Kép: wikipedia

Hozzávalók:

Elkészítés: 

Tisztítsd meg, és kockázd fel a hagymát, illetve az almát. Tedd az olajat kerek tűzálló tálba, és melegítsd fel három perc alatt a mikróban. Tedd hozzá a káposztát, az almát, a hagymát, a babérlevelet, majd ízesítsd a fűszerekkel. Öntsd nyakon az alaplével, takard le, és 8 perc alatt párold készre a mikróban. Pihentesd még öt percig, és tálalhatod! Egy jó füstölt csülökkel valami bámulatos! Jó étvágyat!

+1 JÓ ÖTLET!

Erdélyi korhelyleves – lightosan

Remekül megy a korhelyleves a farsangi bulizáshoz! Kedves barátaim családi receptjét bízom most rátok! Ez egy különleges variáció, és óvatosan, de a cukrosok is ehetnek belőle! Egyszerűen pompás a békétlen gyomornak! Ha sok vendég jön, és nagy mennyiségben készítik, télen is a nyári konyhában főzik, mert már maga főzés is remek buli!



Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

STÍLUS

1 / 630

PÉLDA-KÉP

1 / 258

KUL-TOUR

1 / 158

GASZTRO

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!