Facebook hozzászólás

Párolt savanyú káposzta

Különösen elfoglalt hölgytársaimnak küldöm ezt a gyors és könnyű receptet. Cinkotai barátnőm nagy kedvence a káposzta, és neki sincs sok ideje. Egy jó csülökhöz, főtt krumplihoz ez a mikróban készült köret igazán pazar! Próbáljátok ki nyugodtan! 

Savanyú csülök káposztával, krumplival, Kép: wikipedia
Savanyú csülök káposztával, krumplival, Kép: wikipedia

Hozzávalók:

Elkészítés: 

Tisztítsd meg, és kockázd fel a hagymát, illetve az almát. Tedd az olajat kerek tűzálló tálba, és melegítsd fel három perc alatt a mikróban. Tedd hozzá a káposztát, az almát, a hagymát, a babérlevelet, majd ízesítsd a fűszerekkel. Öntsd nyakon az alaplével, takard le, és 8 perc alatt párold készre a mikróban. Pihentesd még öt percig, és tálalhatod! Egy jó füstölt csülökkel valami bámulatos! Jó étvágyat!

+1 JÓ ÖTLET!

Erdélyi korhelyleves – lightosan

Remekül megy a korhelyleves a farsangi bulizáshoz! Kedves barátaim családi receptjét bízom most rátok! Ez egy különleges variáció, és óvatosan, de a cukrosok is ehetnek belőle! Egyszerűen pompás a békétlen gyomornak! Ha sok vendég jön, és nagy mennyiségben készítik, télen is a nyári konyhában főzik, mert már maga főzés is remek buli!

Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

TEST ÉS LÉLEK

Egy napig biztosan szenvedünk!

Kedden egy napra nagyon elromlik az idő, ez pedig a kora nyárias húsvéti ünnep után még inkább kellemetlennek tűnik…

3 profi tipp a tavaszi életmódváltáshoz

Gyakran nemcsak a természet éled újjá a tavasz beköszöntével, hanem mi magunk is új erőre kapunk. A kellemes idő,…
1 / 1 478

OTTHON

Ásó, kapa, nagyharang – helyett az Égig érő fű

Most is bejött: a kevesebb több. Nagyon kevés időt tudunk otthon tölteni, de olyankor olyan jól esik kiülni a…

Ahol 15-25 millióért vehetünk házat

Habár tovább bővül a kereslet, és emelkednek az árak a Velencei-tónál, még mindig rendkívül versenyképes az…
1 / 345

HÍREK

1 / 1 130

Receptek

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!