Facebook hozzászólás

Pina Colada koktél, a trópusi varázslat

A Pina Colada az egyik legfinomabb trópusi koktél, mely egy San Juan-i szállodában született meg, 1954-ben. Olyannyira népszerű lett, hogy 1978-ban Puerto Rico nemzeti italának választották. Elkészítése gyors, egyszerű, és a hozzávalók is könnyen hozzáférhetőek.

Pina Colada koktél, Kép: pixabay.com
Kép: pixabay.com

Hozzávalók:
5 cl fehér rum
3 cl kókusz szirup
2 cl tejszín vagy kókusztej
1 dl ananász lé
5 dkg friss ananász
tört jég

Elkészítés:

A tört jeget az összes hozzávalóval tegyük turmixgépbe, keverjük össze, majd öntsük tulipán formájú poharakba. A poharak szélét dekoráljuk friss ananász darabokkal. Szívószál jár mellé.

 

 

Fülöp-szigeteki tésztasaláta
Az egyik amerikai utamon tanultam ezt a roppant egyszerű receptet, azóta is gyakran készítem, sőt, én is szoktam belőle munkahelyi ebédet kerekíteni, mondhatom, remek választás!
Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

TEST ÉS LÉLEK

Szoftverzavar az agykérekben

Rendkívül gyakori tünet nálunk a fülzúgás. Prof. Dr. Gerlinger Imre, a Duna Medical Center fül-orr-gégésze szerint…

Nincs mese, majd csak éjszaka veszünk levegőt!

A hét közepén érkezett hidegfront hatására felfrissült az idő, azonban a 30 fok alatti délutánok csak átmenetileg…
1 / 1 492

HÍREK

1 / 1 140

Receptek

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!