Facebook hozzászólás
406

Pulykahússal töltött grillezett burgonya

Egy kánikulai hétvégén mi is lehetne jobb program egy kis grillezésnél! Annak aki már unja a megszokott falatokat ajánlunk valami újdonságot, ami semmivel sem bonyolultabb az ismert recepteknél!

Kép:Pixabay

Hozzávalók:

15 nagy burgonya,
20 deka pulykamellfilé,
1 csomag újhagyma,
10 deka fűszervaj,
só, bors,
apróra vágott friss zöldpetrezselyem.

Elkészítése:

a megmosott burgonyákat héjában félpuhára megfőzzük. A megsózott, borsozott húst a grillrácson megsütjük, majd kis kockákra vágjuk. A burgonyák belsejét kivájjuk, beletöltjük a húskockákat és a karikára vágott újhagymákat, majd mindegyik tetejére egy-egy pici vajat teszünk. Alufóliába csomagoljuk, és mintegy 15 percig grillezzük.

Friss paradicsomsalátával tálaljuk, például ilyennel.

 



Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

STÍLUS

1 / 630

GASZTRO

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!