Facebook hozzászólás

JÓ KIS VACSI

Rakottas melegszendvics

Tegnap pofon egyszerűen oldottam meg a vacsimat; ami olyan jól sikerült, hogy “muszájnak” tartom megosztani Veletek. Lényegében recept sincs hozzá hisz’ mindenki olyan mennyiségekkel készíti el, (ha kipróbálja), ami számára megfelelő, de azért túlzásokban ne essünk, mert nem biztos, hogy a több, a jobb – tanácsolja Steffel Csaba.

Hozzávalók:

Rakottas melegszendvics, Kép: Steffel Csaba
Kép: Steffel Csaba

Elkészítés:

A kenyérszeleteket megkenjük tejföllel, rákarikázzuk a főtt tojást, aztán a vékony szeletekben kolbászt, és a reszelt sajttal beborítjuk, majd  a forró sütőben szépen összesütjük, megpirítjuk.

Ennyi.

Szép napot „Drágájim” – írja az őrülten jó ételek alkotója, Steffel Csaba!

Rántott pecsenyekacsamáj őrülten jó körettel

Rántott kacsamáj, Kép: Steffel Csaba
Kép: Steffel Csaba

Igazi ünnepi hangulatban volt Steffel Csaba, amikor ezt a remek fogást megálmodta. Külön élvezettel válogatta hozzá a garnérungot, és a végén rendkívül elégedett volt találmányával. Nekem is nagyon tetszik, feltétlenül megkínálom vele a családomat a hétvégén!

Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

Receptek

CSALÁD

Esküvői etikett: mit illik és mit nem vendégként?

Esküvőre vagy hivatalos, de nem tudod, hogyan készülj fel a nagy eseményre? Már attól álmatlanul forgolódsz, ha eszedbe jut a nyári esküvőszezon, hogy mit is adj nászajándékba az…
1 / 138

HÍREK

1 / 1 136

Receptek

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!