Facebook hozzászólás
165

Rántott hagymakarikák

Nem kell gyorsétterembe menni, elég rászánni egy kis időt és máris az asztalon gőzölög a finom rántott hagymakarika. És mindannyian tudjuk, hogy a házi mindig jobb!

 

Végy egy szép fej hagymát…hámozd meg, majd karikázd fel. kb ujjnyi vastagra. Aztán panírozd be a szokásos, és ismert módon..és a tojásba teszek egy csipet sót, vagy vegetát…

Bő forró olajban süsd ki…kechuppel , majonézzel, vagy bármilyen ízű szósszal tálalhatod. Köretként, vagy önállóan is fogyasztható..:)
 



Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

STÍLUS

1 / 630

KUL-TOUR

1 / 158

GASZTRO

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!