Facebook hozzászólás

Rántott tök Márti pikáns csavarával

Ez egy hamisíthatatlan nyári kedvenc! Még annak sem kell aggódnia, aki vigyáz az alakjára. A panír kívül roppanós, belül a tök vajasan puha, a sült magok pedig adnak hozzá egy kis pikáns ízt! Egyszóval maga a kényeztetés! Ez volt az ebédünk, frissen az igazi, de délután felé még a maradék két karika is csendben elkopott a majonézzel!  

Rántott magos tök, Kép: László Márta
Kép: László Márta

Hozzávalók:

Elkészítés:

Pucold meg a tököt, magját kanalazd ki, majd karikázd fel. Sózd meg, hagyd állni vagy 15 percet. Ezalatt készíts köretet újkrumpliból. A tököt kissé itatgasd le papírtörölközővel, majd panírozd be a karikákat úgy, hogy a tojáshoz adj egy kis frissen őrölt borsot, illetve salátamagvakat. Amíg kisülnek az aranyló karikák, a krumpli is elkészül! Szedd nedvszívó papírtörölközőre, hogy még a fölösleges olaj is lecsepegjen! Kínáld majonézzel vagy kapormártással! Jó étvágyat!

Töltött tök kapormártással és egy férjjel

Egy házasság sorsa a mindennapokban dől el, és azt hiszem, eddig elég jól vettük az akadályokat. Nemrég, egy szombaton ki sem látszottam a munkából, amikor elhangzott a bűvös mondat a konyhából: nem segítenél? Pontosan tudtam, hogy ezt a receptet a férjem is el tudja készíteni, de lementem… Az asztalon már ott állt egy vázában kedvenc sárga rózsám! Igen, jó volt együtt főzni, együtt csinosan megterítve ebédelni, a többit meg a fantáziátokra bízom! Egyszóval így lehet szexis egy töltött tök kapormártással…  

Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

PÁRKAPCSOLAT

Ennyi volt! Lejárt a néma leventék ideje

Már senki sem kérdőjelezheti meg a férfi és a női agy működésének eltérését, mégis a párkapcsolati kommunikáció, az érzelmek közvetítése sokaknak okoz otthon gondot. Érdemes a különbségekre építve…
1 / 211

DIVAT ÉS SZÉPSÉG

1 / 144

Receptek

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!