Facebook hozzászólás

Rozmaringos sült burgonya Maxtól

Max mindig meg tud lepni minket! Most egy olyan receptet kaptunk, amelyet köretként vagy egy tükörtojással egy egyszerű vacsoraként is tálalhatod. Na, ezt nevezem én fregoli kajának!

Rozmaringos krumpli, Kép: Somogyvári Zoltán Max
Rozmaringos krumpli, Kép: Somogyvári Zoltán Max

Hozzávalók:

Elkészítés:

Félig megfőzőm a burgonyát, felvágom, majd egy kiolajozott tepsiben elterítem, megöntözöm olíva olajjal, a rozmaringgal, az apróra vágott a fokhagymával megszóróm, rádobom az apróra kockázott vajat, sózom, borsozom. Összekeverem, és be a sütőbe, 200 c-on kb. 30 percre. Amikor megsült, akkor ha kiveszem, le kell takarni, mert hamar kiszárad.

Egy pompás köret Maxtól, aki azt is megsúgta nekünk, hogy egy tükörtojással lehet egy egyszerű vacsora is! Ezt nevezem egyszerű és szellemes fogásnak! Jó étvágyat!

Max meséje a világ (egyik) legszebb gyümölcséről
A dolog úgy kezdődött, hogy a hétvégéről maradt egy kis doboz gyönyörű eprem. Belemásztam kedvenc oldalaim közé, és ott bukkantam Max isteni, angol ihletésű receptjére.
Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

TEST ÉS LÉLEK

Szédület, mik vannak!

Szédülni lehet az éhségtől, a szerelemtől és a körhintától, de ha tartósan fennáll a stabilitásérzet megváltozása,…

Ne a szíved bánja!

Mi, betegek egyelőre vajmi keveset teszünk azért, hogy csökkenjen az infarktus-halálozás Magyarországon. A javuló…
1 / 1 495

PÁRKAPCSOLAT

Vágy és élvezet „azon túl” is

Öregedés és menopauza. A masszív változás ideje, ami hatalmas kihatással van a szexuális életre és az életminőségre. De, a változó tested egyben nagyszerű lehetőséget is kínál a szexuális megújuláshoz…
1 / 211

Receptek

Receptek

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!