Facebook hozzászólás

Sass Dani sült levese

Ahogy a nyári kánikula megtölti a strandokat a hűsölni vágyókkal, úgy telnek meg szebbnél szebb gyümölcsökkel és zöldségekkel a piacok. A bőséges kínálat mellett nem nehéz kreatívnak lenni a konyhában, és ehhez itt van egy kis inspiráció a JOY Social Media Award #gasztrovagyok kategóriájának egyik jelöltjéről.

Sass Dani sült levese, Kép: joy
Sass Dani sült levese, Kép: joy

Hozzávalók:

Elkészítés:

Kivágjuk a paradicsom csumáját, és a tetejére egy kis keresztet vágunk, ami azért lesz fontos, hogy sütés után könnyedén le tudjuk majd húzni a héját. Rádobjuk egy tepsire az előkészített paradicsomot, a kimagozott, felnégyelt paprikát és a felnégyelt meghámozott hagymát. Meglocsoljuk egy kevés olívaolajjal, és 200 fokon kb. 15-20 perc alatt megsütjük. Ezt követően meghámozzuk a paradicsomot, majd az egészet leturmixoljuk homogén állagúra, egy kevés chili, víz és só hozzáadásával. Ízlésnek megfelelően hígítjuk, majd fogyasztás előtt belekockázunk egy kevés epret és megszórjuk bazsalikommal. Jó étvágyat kínál Sass Dani!

Mediterrán sült paradicsom
Kitűnő, ugyanakkor pofonegyszerű recept – főleg ebben az időben! Úgyhogy nem érdemes sokat gondolkodni a dolgon, essünk neki a sütésnek!
Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

Receptek

CSALÁD

Nem minden családban jött ki a matek

Jellemzően ötvenezer forint feletti összeget fordítanak a magyar családok taneszközökre szeptemberben, majd évente további átlag húszezer forintot sportfoglalkozásokra és…
1 / 139

DIVAT ÉS SZÉPSÉG

1 / 145

Receptek

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!