Facebook hozzászólás

Sonkás vendégváró tekercsek – sütés nélkül

Na ehhez, aztán tényleg nincs mit hozzátennem! Kellenek az alkatrészek, meg a két kezed! Pillanatok alatt összerakod, és Te lehetsz a farsangi buli sztárja! Hidd el, a saját készítésű falatok sokkal jobban esnek mindenkinek, és Te is arathatod le a dicsőséget! Ez isteni! majd meglátod!   

Sonkás vendégváró tekercsek, Kép: gallicoop
Kép: gallicoop

Hozzávalók:

Elkészítés:

A tortillalapokat megkenjük majonézzel, beterítjük salátalevéllel, sonkával, vékonyra szelt paradicsommal, és feltekerjük. Szúrd össze egy fogpiszkálóval és egy fekete olajbogyóval!

Farsangi koktéltipp – hogy Téged csodáljanak
Ha szeretnéd idén megújítani a farsangi italválasztékot, érdemes bevetni a mixereknél már jól bevált, kreatív trükköket. Bokor Norbert vezető bártender tippekkel és receptekkel segít abban, hogy miként készítsünk egyszerű, mégis szemrevaló és egészséges koktélokat? Rajta, vágj bele!
Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

PÁRKAPCSOLAT

Így add bele a szíved!

Bár a piros szín és a szív évszázadok, ha nem évezredek óta, a szerelem jelképe, párunk egy doboz szív alakú bonbon láttán bizony elgondolkodhat: hol marad mindebből a gesztus és a kreativitás? Vannak…
1 / 210

DIVAT ÉS SZÉPSÉG

1 / 142

HÍREK

1 / 1 136

Receptek

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!