Notice: Undefined index: action in /home/eletforma/public_html/wp-content/themes/publisher-child/views/general/post/style-10.php on line 13
Facebook hozzászólás

Sörszivacs – a nagyitól

Sajnos a sósak a gyengéim! Egy jó sörözéshez pedig kell néhány falat! Tehát: sör+sós! Mi kell még hozzá? Egyértelmű: egy jó társaság, foci vb, és persze kiváló magyar sörök, amiből igazán akad bőven! (Én csak segítettem!)

Köménymag ernyős virágzata, Kép: flickr
Gondoltad volna, hogy ilyen szép a köménymag ernyős virágzata? Kép: flickr

Hozzávalók:

Elkészítés:

Keverd össze a lisztet a sütőporral, a margarinnal, ízesítsd sóval, és adj hozzá annyi tejfelt, hogy egy kellemes, lágy rétestésztát kapj. Nyújtsd ki! Kend meg tojással, néhány szem köménymaggal, sok-sok reszelt sajttal, majd hajtogasd össze, mint a konyharuhát! Újabb nyújtás jön sajtszórással, és nyújtogatással. Ezt ismételd meg összesen 4-5-ször. A végén nyújtsd ki fél ujjnyi vastagra, kend meg tojással, szórd meg a tetejét még reszelt sajttal, és vágd úgy körülbelül 3,5 x 5,5 cm-es, magyarul egy gyufásdoboznyi téglalapokra.

Rékasi gulyásom, ahogy Apukám szereti
Édesapám mindig is kedvelte a leveseket. Gasztronómiai magyarázata is van, állítja, a levesben a lé a jó. A gulyást is így kedveli – bő lével, kicsi kenyérrel. A hétvégén három tányérral is kért, majd boldog volt, mert végre melege lett, ami nagy dolog egy idős embernél!
Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

TEST ÉS LÉLEK

Mi lesz a bőrünkkel böjt idején?

Hamvazószerdától nagyszombat éjfélig böjtölünk a hagyomány szerint, és ha néha meginognánk, elég ha arra a sok…

Életmód: ezt már az igazi férfiasságod bánhatja

Ma már egyre több adat áll a rendelkezésünkre a férfiak meddőségével kapcsolatosan. Tudjuk, hogy legalább olyan…
1 / 1 474

DIVAT ÉS SZÉPSÉG

1 / 142

HÍREK

1 / 1 127

Notice: Undefined index: action in /home/eletforma/public_html/wp-content/themes/publisher-child/views/general/post/style-10.php on line 532

sósak

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!