Facebook hozzászólás

Spagettim a hajdani május 1-jék emlékére

Virsli-sör – ezt kapták a felvonulók egykor május 1-jén. Ennek alapján javaslom azoknak, akik nosztalgiázni szeretnének, nyugodtan vágjanak bele e rém egyszerű és gyors recept elkészítésébe. Akinek ez nem mond semmit, annak is ajánlom, mert valljuk be, a virsli és a sör párosítás igencsak jó választás – hát még spagettin, egy kis paradicsomszósszal, reszelt sajttal a tetején. Jól hangzik, ugye?   

Virsli mustárral, Kép: wikipedia
Az egykori menü, Kép: wikipedia

Hozzávalók:

30 dkg spagetti

3 pár virsli

10 dkg reszelhető kemény sajt

ketchup (vagy házi paradicsomszósz)

1 leveskocka

Elkészítés:

Karikázd fel a virsliket, majd a leveskockából készült lében főzd meg. Ugyanebben a lében főzd ki a tésztát is a tasakon feltüntetett idő szerint. Ha kész, keverd a virslikarikákat a tésztával össze, öntsd le ketchuppal, majd szórd meg a reszelt sajttal az egészet. Annyi sajtot hagyj a végére, hogy közvetlenül a tálaláskor is maradjon a tetejére díszíteni! Éljen május elseje! Jó étvágyat! Kínáld sörrel, a gyerekeknek házi málnaszörppel!

Fokhagymás spagetti – rém egyszerűen
Olasz tésztát készíteni olyan, mint olaszul szerelmet valami! És ehhez minden férfi ért! Hisz nem az a lényeg, hogy elcsavard egy lány fejét? Egy ilyen vacsora után minden megtörténhet! Hidd el! Ja, hogy hagyma után nem illik csókolózni? Csak próbáld meg! Azután tiltakozz!
Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

OTTHON

Több tízmillió haramia élhet a lakásodban

Magyarországon több mint 2 millió ember szenved allergiás megbetegedésben, amelyek közül a poratka által okozott…

Ne a pénztárcád, a kreativitásod legyen menő!

Egy egész évnyi hajtás kellett ahhoz, hogy rájöjjünk, semmire sincs szükségünk, csupán tartalmas együttlétre…
1 / 349

CSALÁD

Felelőtlen szülő lennék? Most kiderül!

Aggódik gyermekei online-biztonsága miatt a szülők 84%-a világszerte, mégis a csemeték egész gyermekkora alatt átlagban mindössze 46 percet fordítanak arra, hogy az online…
1 / 140

HÍREK

1 / 1 158

Ünnepi receptjeink

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!