Facebook hozzászólás

KARCSÚSÍTÓ MENÜ

Spárga rakottasan az esti bulimhoz

Jönnek a barátaim egy kártyapartira, de már mindenki vadul fogyókúrázik. Nézzünk egy jó kis spárgás receptet! Ebben az a jó, hogy a zsúrkenyértől a különböző péksüteményekig minden jó hozzá! A spárga és a tojás pedig remek találkozó! Hát még a bulim?!…

Spárga és tükörtojás, Kép: pixabay
Kép: pixabay

Hozzávalók:

Elkészítés:

Zsírban vagy olajban pirítsd meg a kenyérszeleteket. A spárgát tisztítsd meg, majd vágd 5 centis darabokra. Főzd meg az enyhén sós, cukros vízben, majd forgasd meg forró olajban. A tojásokból egyenként készíts tükörtojást. Tedd a kenyereket tálra, helyezd el rajtuk a spárgadarabokat. Minden szeletre csúsztass egy tük.toj.-t, és azonnal tálald így, melegen! Reggelire is tökéletes! Jó étvágyat!

Vajas spárga húsvétra

Spárga, zöld, Kép: pixabay
Spárga, zöld, Kép: pixabay

Idényzöldségünk a spárga, bár sokan nem tudnak vele okosan bánni! Pedig a spárga vitamin és ásványi tartalma nagyon jelenetős! Igazából a feje a legízletesebb. Ha a piacon válogatsz, vedd elő a “körömpróbát”! Ha ugyanis a körmöd nem megy bele a héjába, ne vedd meg, mert az már keserű lesz! Ez tényleg az ünnepi asztalod dísze lesz, és nem is hízlal!

Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

CSALÁD

Nem minden családban jött ki a matek

Jellemzően ötvenezer forint feletti összeget fordítanak a magyar családok taneszközökre szeptemberben, majd évente további átlag húszezer forintot sportfoglalkozásokra és…
1 / 139

DIVAT ÉS SZÉPSÉG

1 / 145

HÍREK

1 / 1 146

Receptek

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!