Facebook hozzászólás
297

Sült pulykás saláta

Valami könnyűt! Kiált a gyomrunk a napokig tartó trakta után. Ilyenkor egy kis saláta a legjobb megoldás. Semmi majonéz, csak joghurt és a maradék a karácsonyi pulykából.

Hozzávalók:

sült hús (csirke vagy pulyka maradékból remek)

jégsaláta

koktélparadicsom

póréhagyma

joghurt

reszelt sajt

bors

 

A maradék húst felcsíkozzuk, a széttépkedett saláta levelekre teszsük a félbevágott koktélparadicsommal és a pórékarikákkal együtt. A joghurtba belereszeljüka  sajtot, bármilyen sajt alkalmas a trappistától a füstölt karavánig. A joghurtot meg is borsozhatjuk, ha nem elég karakteres a sajt, amit az öntethez használunk. Az öntet és a saláta remek vacsora, de pirítóssal egy könnyű ebédként is megállja  a helyét.



Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

PÉLDA-KÉP

1 / 258

KUL-TOUR

1 / 158

GASZTRO

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!