Facebook hozzászólás

Sütés nélküli nyári gyümölcsvarázslat – ahogy te szereted

Nyár van, érik a sokféle gyümölcs, mi pedig desszertre vágyunk, de a sütőt nem kívánjuk a nagy hőségben bekapcsolni? Akkor éppen ez a sütés nélküli varázslat a nekünk való, és pont olyan gyümölccsel, amilyen a kedvencünk.

Olyan gyümölcsöt tehetsz bele, amilyet szeretsz
Olyan gyümölcsöt tehetsz bele, amilyet szeretsz

Hozzávalók:

  • 40 deka babapiskóta
  • 8 dl tejföl
  • 8 kanál porcukor
  • 70 deka idénygyümölcs 
  • 1,5 dl tejszín

Elkészítés:
Keresünk a konyhánkban egy 23×32 méretű tepsit, és az alját kirakjuk a babapiskótával. Lefőzünk egy közepesen erős kávét, és meglocsoljuk vele a piskótákat, hogy kissé átpuhuljanak. A tejfölt, a tejszínt és a porcukrot habbá felverjük, majd óvatosan hozzákeverjük a tetszés szerinti gyümölcsöt.(Lehet ez málna, ribizli, magozott meggy, sárgabarack, ami egy gyümölcsös süti alkotóelemeként elképzelhető.) A már tepsiben várakozó piskótarétegre rásimítunk egy adagot a krémből, majd ismét egy sor piskóta következik, és befejezésül újra krém. Átpuhulni, pihenni hideg helyre tesszük, mondjuk nyár lévén a hideg pince vagy a hűtő a legalkalmasabb erre.
 
18386737_1616259235068217_1564428728_n-e1494880814676
Sütés nélkül készült ez a meggyes finomság is! Ha még nem kóstoltad, akkor most kattanj rá!
Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

PÁRKAPCSOLAT

Ennyi volt! Lejárt a néma leventék ideje

Már senki sem kérdőjelezheti meg a férfi és a női agy működésének eltérését, mégis a párkapcsolati kommunikáció, az érzelmek közvetítése sokaknak okoz otthon gondot. Érdemes a különbségekre építve…
1 / 211

DIVAT ÉS SZÉPSÉG

1 / 144

Receptek

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!