Facebook hozzászólás

SAJTTAL SZÓRT SZŰZÉRMÉK

Szűz és paradicsom, avagy az egyszerű és csalafinta

Igen, valóban létezik ilyen egyszerű pompa; lehet, hogy egy ici-picit olaszos, de abból még nem volt baj! Egyébként meg, No comment! Tök felesleges lenne erről bármit írogatni…, tehát az egész magáért beszél. Íme az őrülten jó ételek legújabb produkciója.

Sajttal szórt szűzérmék, Kép: Steffel Csaba
Sajttal szórt szűzérmék, Kép: Steffel Csaba

Hozzávalók:

Elkészítés:

A rizi-bizi készítése megegyezik a párolt rizsével, illetve ez esetben mielőtt lefednénk, beleszórjuk a fagyos borsót készre főzzük, készre pároljuk, sóval, borssal és lestyánnal ízesítjük.

A szűzpecsenyét felszeleteljük, sózzuk, borsozzuk, és egy nagy serpenyőben mindkét oldalukról megsütjük. Amíg az szűzérméink sülnek, elfelezzük a paradicsomokat, és az utolsó 3-4 percben a húsok közé szórjuk, 2-3 evőkanál balzsamecettel meglocsoljuk, majd lényegében csak összemelegítjük, összeforraljuk, de annyira, hogy a paradicsomok még nem essenek szét.

Tálaláskor reszelt parmezánnal megszórjuk. Pont – írja blogjában Steffel Csaba.

Pulykaszárny és alma, avagy Mert szeretem

Pulykaszárny almával, Kép: Steffel Csaba
Kép: Steffel Csaba

Ma ezt készítettem, mert szeretem. Külön-külön is, na de így egybe… Steffel Csaba egy különleges ételét mutat meg Nektek.

Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

OTTHON

Így tolja a Besenyei

Az ilyenkor jellemző száraz, vagy éppen viharokkal tarkított szélsőséges időjárás könnyen tönkreteheti a kertet,…

Egy cuki zöld sziget a Szigeten

Igazi zöld kempingben foglalhattak szállást környezettudatos szigetesek.A napelemekkel, újrahasznosított bútorokkal…
1 / 346

CSALÁD

Pénz van? Nyugi van? Hol írjam alá?…

Továbbra is a tisztességes fizetés a legfontosabb egy mai magyar munkavállalónak. Egy friss kutatásból azonban az is kiderült, hogy nőttek az igények. A tudatos munkavállalók…
1 / 138

DIVAT ÉS SZÉPSÉG

1 / 143

Receptek

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!