>
Facebook hozzászólás

Tejfölös eper fagyi

A világ legegyszerűbb dolga, készíthetjük mesterséges édesítőszerrel is, akkor még aggódnunk sem kell nagyon a súlyunkért és az alakunkért. Persze ha megtartjuk a mértéket, az sokat számít.

Tejfölös eper fagyi, Kép: pixabay.com
Kép: pixabay.com

Hozzávalók:
1/2 kg eper (málna, meggy, barack)
1 citrom
10 dkg porcukor
4 dl tejföl

Elkészítés:
A gyümölcsöt megmossuk, megtisztítjuk, majd a kifacsart cutromlével, tejföllel és cukorral turmixgép poharában pépesítjük. Adagolhatjuk fagyikészítő poharakba, kis tálkákba, majd 2 órán a mélyhűtőben hagyjuk kifagyni.

Néhány szó a jégkrémekről
A jégkrém a fagylalt mellett a nyári hónapok meghatározó édessége, azonban meglepően keveset tudunk róla. Például azt sem, hogy hányféle jégkrém van? Mit figyeljünk vásárláskor? Szakértői segítséget adunk, hogyan legyünk bátrabbak a jégkrém-fogyasztásban!
Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

TEST ÉS LÉLEK

Cukorbetegen karácsonykor – mire figyeljünk?

Karácsonykor egymást érik a rokonlátogatások, ahol általában ínycsiklandó ételektől roskadozó asztalokkal találjuk…

Nem egy tipikus decemberi hétvége lesz a mostani!

Változékony az idő, esik az eső, néhol szállingózik a hó. A lehűlés megérkezett, de nem lesz tartós: a hétvégére…
1 / 1 509

DIVAT ÉS SZÉPSÉG

1 / 149

HÍREK

1 / 1 163

Receptek

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!