Facebook hozzászólás

Tejfölös eper fagyi

A világ legegyszerűbb dolga, készíthetjük mesterséges édesítőszerrel is, akkor még aggódnunk sem kell nagyon a súlyunkért és az alakunkért. Persze ha megtartjuk a mértéket, az sokat számít.

Tejfölös eper fagyi, Kép: pixabay.com
Kép: pixabay.com

Hozzávalók:
1/2 kg eper (málna, meggy, barack)
1 citrom
10 dkg porcukor
4 dl tejföl

Elkészítés:
A gyümölcsöt megmossuk, megtisztítjuk, majd a kifacsart cutromlével, tejföllel és cukorral turmixgép poharában pépesítjük. Adagolhatjuk fagyikészítő poharakba, kis tálkákba, majd 2 órán a mélyhűtőben hagyjuk kifagyni.

Néhány szó a jégkrémekről
A jégkrém a fagylalt mellett a nyári hónapok meghatározó édessége, azonban meglepően keveset tudunk róla. Például azt sem, hogy hányféle jégkrém van? Mit figyeljünk vásárláskor? Szakértői segítséget adunk, hogyan legyünk bátrabbak a jégkrém-fogyasztásban!
Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

TEST ÉS LÉLEK

Mama, dobja be a slusszkulcsot!

Az egyik legnehezebb, a mindennapi életet érintő döntés a demenciával élő emberekről gondoskodóknak, hogy vajon a…

Drága gazdi, most tényleg felforr az agyam!

Az augusztus 20-i ünnepségeken kimondottan erős kánikulában lesz részünk, országszerte 30 fok fölötti, néhol pedig…
1 / 1 491

CSALÁD

6 tipp a kutyás nyaraláshoz

A kutyák a legtöbb helyen családtagnak számítanak, akiktől nem szívesen válunk meg a nyaralások alkalmával sem, akár még külföldi célpont esetén sem. Az alábbiakban összeszedtük a…
1 / 139

HÍREK

1 / 1 140

Receptek

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!