Facebook hozzászólás
844

Tésztasaláta pulykamellkockával

Van úgy, hogy az embernek mindentől elmegy a kedve. Nem vágyik másra, mint egy jó teára, valamilyen egytálételre, egy kényelmes, nagy fotelre, egy pokrócra és valamilyen jó kis zenére. Nos, az egytálételben tudok segíteni! Ezzel aztán tudsz lazítani! Töltődj fel, mert szükség van ezekre a pillanatokra! 

Tésztasaláta pulykamellkockval, Kép: gallicoop.hu
Kép: gallicoop.hu

Hozzávalók:

  • 20 dkg száraz tészta (rövid formájú, pl. penne, fusilli)
  • 20 dkg pulykamellfilé
  • 1 db cékla
  • 1 marék brokkoli
  • 1 kisebb darab sütőtök
  • bors
  • olívaolaj

az öntethez:

Elkészítés:

A céklát és a sütőtököt meghámozzuk, falatnyi kockára vágjuk. A brokkolit rózsáira szedjük. Gőzpárolóban megpároljuk a zöldségeket 10 perc alatt. A tésztát megfőzzük,lecsöpögtetjük. A pulykamellet felkockázzuk. Egy serpenyőben az olajon aranybarnára sütjük a húst, félretesszük. A hozzávalókat egy nagy tálba tesszük. Az öntet hozzávalóit összerázzuk egy csavaros üvegben, és a salátára öntjük. Jól átkeverjük, csírával megszórjuk. Tálalásig hűtőben tartjuk! Jó étvágyat!

Pulykahúsos bruschetta
Farsangkor a pulyka sem alszik! Íme egy remek különlegesség, ha el akarod kápráztatni a barátaidat! Ez a recept biztos siker, és Te is tutira el tudod készíteni! Aki tehát azzal takarózik, hogy nem hív vendégeket, mert nem tud főzni, az nem is akar! Kapd össze magad, mert egy kellemes, jó kis beszélgetés kikapcsol, és mindennél többet ér! Rajta, hívj vendégeket a hétvégére!


Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

ÉLET-MÓD

Milyen vászonképet adjak ajándékba?

Születésnapok, névnapok, diplomaosztók, karácsony vagy évforduló – ha egyedi ajándékkal szeretnél kedveskedni…

Penész megszüntetése páramentesítővel

Amikor légszennyezettségről beszélünk, elsősorban a kipufogógázra, az üvegházhatású szennyező anyagokra, a füstölgő…
1 / 3 453

STÍLUS

1 / 630

GASZTRO

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!