Facebook hozzászólás

Tex-Mex leves

Egy igazi BBQ-parti bizony egy majd egynapos program az Egyesült Államok déli részein, ahol ez nemcsak divat, de közösségteremtő program is. A grillezéssel szemben a húsnak több füsttel, lassan kell sülnie, és ez bizony időigényes feladat. Hogy addig se haljunk éhen, és ne is a sör győzzön, nem árt egy jó kis leves! Íme, a híres Kiss-testvérek pompás ajánlata! hajtsunk rá, itt a szezon!

Tex-Mex leves, Kép: László Márta
Tex-Mex leves, Kép: Budapest Barbeceu Campany

Hozzávalók 10 személyre:

Elkészítés:

Az üvegesre pirított vöröshagymához hozzáadjuk az 1x1cm kockára vágott marhahúst. Sóval, borssal, fokhagymával, cayenne borssal ízesítjük. Amikor félig megfőtt, hozzáadjuk a kockára vágott paradicsomot, majd az angol zellert, a kéféle kaliforniai paprikát, a morzsolt csemegekukoricát, a zöldborsót és a vörösbabot. Mielőtt teljesen megfőne, frissen vágott korianderrel ízesítjük.Csíkokra vágott tortilla chips-szel, cheddar sajttal tálaljuk! Na, ezzel az igazán tartalmas levessel ki lehet húzni, amíg megsülnek a húsok! Jó étvágyat!

Burgonyasaláta BBQ-hoz két(Kiss)testvér módra
A magyar testvérpár hosszasan tanulmányozta náluk az eljárás csínját-bínját, majd az ott tapasztaltakkal felvértezve vágtak bele a hazai étterem kialakításába. Ennek egyik gyöngyszeme ez a majonézes krumpli – egy kis csavarral! Egy grillpartin is megállja a helyét!

 

Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

TEST ÉS LÉLEK

Egy napig biztosan szenvedünk!

Kedden egy napra nagyon elromlik az idő, ez pedig a kora nyárias húsvéti ünnep után még inkább kellemetlennek tűnik…

3 profi tipp a tavaszi életmódváltáshoz

Gyakran nemcsak a természet éled újjá a tavasz beköszöntével, hanem mi magunk is új erőre kapunk. A kellemes idő,…
1 / 1 478

Receptek

CSALÁD

Agresszívvá válhat-e a gyerekem, ha megtanulja megvédeni magát?

Üt, csíp, rúg, harap, sikít, kiabál - ki ne találkozott volna már olyan gyermekkel, akiből szabályosan előtör az agresszivitás a közösségben. Annak ellenére, hogy a…
1 / 136

Receptek

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!