>
Facebook hozzászólás

Tojásos gombasaláta

Soha nem felejtem el azt fantasztikus gombakínálatot a barceloniai piacon, már csak ezért sem, mert imádom a gombát minden formában. Sajnos a hazi kínálat meglehetősen szegényes, és bizony kevesen is értenek hozzá. Ezért is örültem meg, amikor az egyik kolléganőm elmesélte, hogy látott rókagombát és pöffeteget is az újpalotati piacon. Annyira megkívántam a gombát, hogy berohantam a legközelebbi nagyáruházba, és vettem egy kis szeletelt csiperkét. Csak ez volt, de adtak hozzá receptet is. Ezt most megosztom Veletek!       

Csiperkegomba, Kép: pixabay
Csiperkegomba, Kép: pixabay

Hozzávalók: 

  • 60 dkg szeletelt csiperkegomba
  • 8 keménytojás
  • 1 fej saláta
  • 5 ek olívaolja
  • 4 kk mustár
  • 1 cs apróra vágott petrezselyem
  • 1 kk cukor

Elkészítés: 

Öblítsd le a gombát, majd egy teflonos serpenyőben zsiradék nélkül pirítsd át. Készíts salátaöntetet az olívából, a mustárból, a cukorból és a petrezselyemből. Vágd négybe a keménytojásokat. Az egészet keverd össze, töldsd megmosott, papírtörölközővel leitatgatott salátalevelekbe. Jó étvágyat!

Kalóriaszámolós gombás cukkini
Annak, aki bármilyen okból is diétázik, ajánljuk ezt a nagyon egyszerű gombával, paradicsommal töltött finomságot. Az összetevők mellé még a kalóriamennyiséget is leírtuk, mert semmit se bízunk a véletlenre.
Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

OTTHON

Hűtött kedélyek az ingatlanpiacon

Csökkenő kereslet és csökkenő tranzakciószámok hűtötték a kedélyeket a novemberi lakóingatlanpiacon. A két erősebb…

Lassuló piac, gyorsuló alku

Ahogy lassan, de biztosan csökken az áremelkedés, úgy egyre erősebb az alkudozás. Ez annak is köszönhető, hogy…
1 / 351

CSALÁD

Sümi, a kisfiú, aki múzsa lett

Kisgyerek kis gond, nagy gyerek nagy gond… De valóban így van? Nem igazán. Minden bölcsis és ovis életében gyorsan eljönnek azok a pillanatok, amikor muszáj saját magának…
1 / 140

HÍREK

1 / 1 163

Saláták

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!