Facebook hozzászólás

Tökéletes forralt bor a havas napokra

Látom az ablakból, ahogy szakad a hó, mehetünk lapátolni. Sebaj, majd egy kis forralt bor felvidít! Pár korty, és már megy is a munka! Lapátolás után pedig jöhet egy kényelmes fotel, finom muzsika, és egy jó könyv! Ez egy igazi, téli vasárnapi program! 

Forralt bor, Kép: pixabay
Kép: pixabay

Hozzávalók: 

Elkészítés:

Szokásos módon készítsd el a teát, és add hozzá szegfűszeget, a faféjat, majd édesítsd belátásod szerint. (Én szeretem a grúz teákat, mert karakteres az ízük!) Egy lábasban melegítsd fel a bort, majd szűrd bele a fűszeres teát. Kínáld narancs- vagy citromkarikával. Ugyanezt készítheted fehérborból is, ahhoz jobban passzol a citrom vagy a lime. Mellesleg úgy variálod, ahogy akarod! Vannak, akik szegfűborsot vagy csilit is raknak bele!

Vörösboros szarvascomb dödöllével
Fejedelmi falatokat továbbítok Nektek. A szarvas önmagában csodálatos alapanyag, hát még zalai módon felturbózva! Sztana Ferenc, a legismertebb zalacsányi séf ezt ajánlja az ünnepi asztalotokra!
Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

Receptek

OTTHON

Ásó, kapa, nagyharang – helyett az Égig érő fű

Most is bejött: a kevesebb több. Nagyon kevés időt tudunk otthon tölteni, de olyankor olyan jól esik kiülni a…

Ahol 15-25 millióért vehetünk házat

Habár tovább bővül a kereslet, és emelkednek az árak a Velencei-tónál, még mindig rendkívül versenyképes az…
1 / 345

HÍREK

1 / 1 130

Receptek

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!