>
Facebook hozzászólás

Töltött virslim az esti meccshez

Ezt is anyukámtól tanultam! Váratlan vendég érkezésekor vagy az esti sörpartihoz számtalan ötletem van, de ez mindig nagy sikert arat. Legutóbb a Barca meccsre készítettem a fiúknak. Csak egy kis minigrill vagy egy sütő kell hozzá, és már jöhetett is az első góóóóóól!

Töltött virsli a meccshez, Kép: László Márta
Kép: László Márta

Ez most rendhagyó recept lesz, és mindenből annyit veszel, ahány virslit meg fogtok enni:

Hozzávalók:

Elkészítés:

Ha műbeles virslit kaptál, szedd le róla a a műanyagot. Minden egyes virslibe vágj egy csíkot, de úgy, hogy egyik végét se vág át, hanem a szalonna zsírja és az olvadt sajt a “csónakban” maradjon. A vájatba tehát fektess egy-egy csík szalonnát és sajtot. Már csak a forró partigrillbe vagy a sütőbe kell tenni. Kínálhatód különböző mustárokkal, mártogatókkal, salátákkal vagy egy egyszerű pirítóssal! Jó étvágyat!

Márti füstölt csülkös kiflije a sörözéshez
Nemrégiben kaptam egy pompás füstölt csülköt, amit mézzel, mustárral sütöttem meg. Minden igyekezetünk ellenére nem tudtuk megenni az egészet, így adódott a kérdés, mi legyen a másik felével. Nos, egy hétvégi buli megoldotta a dolgot. Eredeti kolbászos kiflim tésztáját házasítottam a felkockázott csülökkel. Valami csodás lett! Alig tudtam lefotózni, olyan keletje volt!
Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

CSALÁD

Az állatoknak is van lelkük!

- Az állatoknak is van lelkük, szellemük – vallja Dr. Németh József állatorvos. A Patadoki néven is ismert homeopata orvos a megelőzésben hisz, ennek ellenére sok olyan állat…
1 / 140

DIVAT ÉS SZÉPSÉG

1 / 148

HÍREK

1 / 1 162

Receptek

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!