Facebook hozzászólás

Uborkás, bodzás limonádé, – a forró napokra

Ezen a nyáron az italkészítés slágerei a virágos ízek – mint a rózsa és a levendula,  valamint az uborka és a görögdinnye, állítják a szakemberek. Nekünk elárulták a frissítő uborka-bodza páros receptjét is. Most továbbadjuk!

Az uborkás-bodzás frissítő

Hozzávalók: (4 főre)

  • 1dl bodzaszörp
  • 3 citrom
  • negyed uborka
  • 1,75 l szóda

Elkészítés:

Bodzaszörppel készítjük, amihez hozzáadjuk a citrus kifacsart, leszűrt levét, majd vékonyra szeletelt kígyóuborkát, és felöntjük tetszőlegesen szódával vagy mentes vízzel egy kancsóba, amit néhány percre pihentetünk a hűtőben szervírozás előtt, hogy érvényesüljön az uborka frissítő hatása. (Forrás.KIOSK )

 

Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

TEST ÉS LÉLEK

Csak 108 lépés az életért: ez azért buli

Testet-lelket megújító, különleges mozgásra hív a 25 éves Magyarországi Taoista Tai Chi Társaság. 2019. szeptember…

A fenébe! Magunkra hoztuk a bajt!

Ma már népbetegség, mely nemcsak a nőket, hanem a férfiakat is érinti, ez pedig az ösztrogéndominancia.…
1 / 1 496

OTTHON

Hová szedjük a sátorfánkat?

Budapest környékén számos apró, vagy nem is olyan apró település várja a fővároshoz kötődőket, akik valamilyen…

Készülj az őszre, kedvesem!

Rövidesen tényleg beköszöntenek a komolyabb hidegek, egyes előrejelzések szerint már a héten fagyok is jöhetnek…
1 / 347

CSALÁD

Nem minden családban jött ki a matek

Jellemzően ötvenezer forint feletti összeget fordítanak a magyar családok taneszközökre szeptemberben, majd évente további átlag húszezer forintot sportfoglalkozásokra és…
1 / 139

Receptek

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!