>
Facebook hozzászólás

Uborkás koktélom lett az otthoni nyári kedvenc

Felkaptam a fejem, amikor először kóstoltam az unicumszódát. Akkor jöttem rá, hogy mi mindenre is jó az uborka! Kísérletezni kezdtem, amíg össze nem ütöttem ezt a csábítóan kellemes, hűsítő italt! Nagyon egyszerű, látványos ráadásul a gyerekek sem mardanak ki semmiből, mert alkoholmentesen ők is nyugodtan kortyolgathatják.       

Uborkakoktél, Kép: Nemzeti Agrárgazdasági Kamara
Uborkakoktél, Kép: Nemzeti Agrárgazdasági Kamara

Hozzávalók:

kígyóuborka

lime

menta

vodka vagy gin

jégkása

Elkészítés:

Mosd meg az uborkát, töröld szárazra, és krumplihámozóval hosszában szeleteld fel. A lime-ot is karikázd fel nagyon vékonyra. Végy egy rázópoharat. Tedd bele a jégkását, lime-karikákat, öntsd rá a gint vagy a vodkát, és rázd össze. Az aljára is tehetsz néhány megtört mentalevelet. Végy egy szép poharat, helyzed el oldalt, a pohár falán belül az uborkaszeleteket. Díszítsd még egy kis lime-mal!

A gyerekeknek add alkohol nélkül, és nekik is nagyon fog tetszeni, mert nem maradnak ki semmiből! Élvezzétek a nyarat! Egészségetekre!

Hamm, bekaplak falatkáim
Ezeket a guszta falatokat a minap láttam, kóstoltam egy filmbemutatón. Lenyűgözően egyszerű, gusztusos és nagyon finom. Főzőtudományra nincs szükség, egész egyszerűen csak össze kell rakni, és felszolgálni. Ez is ragyogó vendégváró, és hűsítő mondjuk egy kerti sütögetés előtt. Ajánlok hozzá egy unicumos koktélt is!

 

Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

OTTHON

Felnyomja az árakat a fővárosi dugódíj

Több évtizedes múltra tekinthet vissza a fővárosi forgalomcsillapítás és az ingázók tömegközlekedésre terelésének…

Nyissunk ablakot a városi legendákra

Amikor lakásfelújításon vagy épp építkezésen gondolkozunk, az ablakok sokszor nagyon kis hangsúlyt kapnak a…
1 / 350

DIVAT ÉS SZÉPSÉG

1 / 149

HÍREK

1 / 1 163

Receptek

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!