Facebook hozzászólás

Utolsó pillanatos desszert: kókuszkrém áfonyával

Sem idő, sem energia nincs már egy újabb finomságot elkészíteni a sokadik ünnepi vendégségre? Ez a kókuszkrém végtelenül egyszerű, szép poharakban szervírozva viszont igen látványos.

Kép: Bálint Csemegék

Hozzávalók:

40 dkg kókuszreszelék
4,5 dl főzőtejszín
4 dkg étkezési keményítő
édesítőszer vagy méz ízlés szerint
1 csomag tőzegáfonya csemege

Elkészítés:

A kókuszreszeléket a főzőtejszínbe beleszórjuk és addig főzzük, míg krémes állagú lesz. Édesítjük és üveg tálkába, vagy kelyhekbe töltjük és kihűtjük. A tőzegáfonyát 2 dl vízben felfőzzük és étkezési keményítővel krémesre sűrítjük, majd édesítjük. A kihűlt gyümölcsmártást a kókuszkrém tetejére öntjük és dermedésig a hűtőben pihetnetjük.

A recept forrása: Bálint Cseppek

Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

TEST ÉS LÉLEK

Eldorádó!!! Frontmentes hétvége jön!

Végre azt mondhatjuk, hogy nem érkezik front a hétvégén! Sőt, napos lesz az idő! Gyerünk kirándulni, sétálni,…

Hashimotóval sem lehet jód a terhességgel!

A pajzsmirigy zavarai az egész életre képesek rányomni a bélyegüket. Nagy szerencsénkre ezen ma már az…
1 / 1 506

Receptek

DIVAT ÉS SZÉPSÉG

1 / 148

Receptek

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!