Facebook hozzászólás

Vaníliás gyümölcssaláta

A Nespresso szakértői megalkották ezt az élénk színű desszertet, mely igazi élmény az ízlelőbimbóknak édes, gyümölcsös aromákkal, amelyek tökéletes kombinációt alkotnak a Nespresso Vivalto Lungo Decaffeinato Grand Cru őrleménnyel.

Vaníliás gyümölcssaláta, Kép: Nespresso
Kép: Nespresso

Hozzávalók:
Kávé:
2 Nespresso Vivalto Lungo Decaffeinato Grand Cru kávékapszula

Gyümölcssaláta:
szezonális gyümölcsök
vanília rúd
80 g cukor
lime
víz

Elkészítés:
Hámozza meg és vágja fel a gyümölcsöket. Helyezze az összes gyümölcsöt egy nagy edénybe, majd keverje össze. Forraljon 200 ml vizet, adja hozzá a cukrot, kaparja ki a vanília rúd magjait, tegye a szirupba, majd forralja 8 percig,. Adja hozzá a lime levét, majd öntse a meleg szirupot a gyümölcsökre. Vivalto Lungo Decaffeinato Grand Cru kávéval szolgálja fel.

Pikáns gyümölcssaláta, amit imádni fogsz
A gyümölcssaláta jó dolog, felhasználható benne minden otthon fellelhető gyümölcs, akár konzerv is, és olyan gyümölcsöket tehetünk bele, amiket szeretünk. Édes ízével remek desszert, de próbáld ki pikánsan, egy kevés rokfort sajttal is!
Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

PÁRKAPCSOLAT

Ennyi volt! Lejárt a néma leventék ideje

Már senki sem kérdőjelezheti meg a férfi és a női agy működésének eltérését, mégis a párkapcsolati kommunikáció, az érzelmek közvetítése sokaknak okoz otthon gondot. Érdemes a különbségekre építve…
1 / 211

DIVAT ÉS SZÉPSÉG

1 / 143

HÍREK

1 / 1 140

Ünnepi receptjeink

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!