Facebook hozzászólás

Vendégvárónak sem utolsó: garnélás margarinkrém

A tavaszi zöldségfélék mellé sokan könnyű, de ízletes finomságot szeretnének, a garnélás margarinkrém pontosan ilyen! Próbálja ki, nem fogja megbánni!

Hozzávalók
15 deka koktélrák (lehet garnéla)
15 deka margarin
10 deka tehéntúró
5 deka kemény sajt
5 deka kenhető sajt
5 deka ementáli sajt
5 deka natúr gomolyasajt
3 gerezd fokhagyma
2 deci tejföl
kevés frissen facsart citromlé

Elkészítése
A garnélarákot vagy egyéb rákot margarinon megpároljuk, majd a túróval, a sajtokkal, a zúzott fokhagymával, a tejföllel és a frissen facsart citromlével összeturmixoljuk. Ezután a krémet összekeverjük a margarinnal. Forró pirítósra vagy friss házi kenyérre kenve kínálhatjuk. A krém tetejére citromkarikát és friss petrezselyemzöldjét tehetünk díszítésül.

Forrás: Harmóniában a margarinnal

További ínycsiklandó receptek itt!

A receptekhez szükséges alapanyagok akciós árai
a Mindenár.hu

rendszeresen frissülő oldalán!
Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

TEST ÉS LÉLEK

„Tovább ne törj!”

Fontos, hogy minél többen vegyenek részt az állapotfelméréseken, hogy időben felismerhető legyen a „néma”…

Egy napig biztosan szenvedünk!

Kedden egy napra nagyon elromlik az idő, ez pedig a kora nyárias húsvéti ünnep után még inkább kellemetlennek tűnik…
1 / 1 478

PÁRKAPCSOLAT

Így add bele a szíved!

Bár a piros szín és a szív évszázadok, ha nem évezredek óta, a szerelem jelképe, párunk egy doboz szív alakú bonbon láttán bizony elgondolkodhat: hol marad mindebből a gesztus és a kreativitás? Vannak…
1 / 210

OTTHON

Ásó, kapa, nagyharang – helyett az Égig érő fű

Most is bejött: a kevesebb több. Nagyon kevés időt tudunk otthon tölteni, de olyankor olyan jól esik kiülni a…

Ahol 15-25 millióért vehetünk házat

Habár tovább bővül a kereslet, és emelkednek az árak a Velencei-tónál, még mindig rendkívül versenyképes az…
1 / 345

Receptek

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!